Son dakika… Instagram çöktü mü? Instagram hesabı askıya alındı ne demek?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika… Instagram çöktü mü? Instagram hesabı askıya alındı ne demek?

TEKNOLOJİ Haberleri

Son dakika haberi… 2 milyara yakın kullanıcısı bulunan Instagram, yine ‘çöktü mü’ haberleriyle gündemde! Binlerce kullanıcı ‘Instagram hesabınız askıya alındı’ uyarısıyla karşılaştı. Instagram hesabı askıya alındı ne demek? Instagram sorunu düzeldi mi? İşte bu soruların cevapları…

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından Instagram, binlerce kişinin hesabını askıya aldı. Sosyal medya ağlarında ve forumlarda kullanıcılar, hesaplarının askıya alındığını bildirdi. Instagram tarafından da ilk açıklama geldi. Bu arada, özellikle kurumsal hesapların takipçilerinin azaldığı görüldü. 

Peki, ‘Instagram hesap askıya alındı’ sorunu nedir? Instagram hesabı neden askıya alınır?

'INSTAGRAM HESAP ASKIYA ALINDI' SORUNU 

Geçtiğimiz günlerde Meta'ya ait önce WhatsApp ardından da Instagram'da erişim sorunları yaşanmıştı. Günler sonra Instagram yeniden bir sorunla gündemde. Binlerce kullanıcı, 'Instagram hesap askıya alındı sorunu ne?' sorusunu arama motorlarında aramaya başladı. Bunun sebebi ise pek çok kullanıcının uygulamaya girdiklerinde 'Hesabınız askıya alındı' uyarısıyla karşılaşması ve uygulamayı kullanamaması.

Peki, Instagram düzeldi mi? Instagram hesap askıya alındı sorunu düzeldi mi? 

Instagram düzeldi mi? sorusu son birkaç saattir binlerce kullanıcı tarafından merak ediliyor. Instagram uygulamasına giren kullanıcılar 'hesap askıya alındı' bildirimiyle karşılaşırken bu sorunun cevabı aranıyor. Instagram'daki teknik aksaklıklar nedeniyle 'hesap askıya alındı' sorunu hala devam ediyor. 

INSTAGRAM HESABI NASIL KURTARILIR?

Siz de hesabınızın yanlışlıkla askıya alındığını düşünüyorsanız Instagram'ın Yardım Merkezi'ne durumu bildirebilirsiniz. Instagram Yardım Merkezi sayfası üzerinden gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazda bulunabilirsiniz. Formu gönderdikten sonra Instagram yetkilileri hesabınızın yanlışlıkla mı yoksa gerekli şekilde mi askıya alındığını inceleyecek ve eğer teknik sorundan dolayı hesabınız kapatıldıysa size Instagram profilinizi geri verecektir. Ancak binlerce kullanıcıda aynı sorun oluştuğu için şu anda Instagram Yardım Merkezi'nde yoğunluk yaşanıyor olabilir. Bu nedenle süreç uzayabilir. 

Bu arada, sadece birkaç saat önce de iOS (iPhone) kullanıcıları uygulamaya girdiklerinde otomatik olarak atıldıklarını ifade etmişlerdi. 

INSTAGRAM'DAN İLK AÇIKLAMA!

Instagram, askıya alınan hesaplara ilişkin açıklama yaptı: "Erişim sorunu yaşadığınızın farkındayız. Bu hatayı inceliyoruz ve verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür diliyoruz."

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...