İnstagram çöktü mü? 12 Aralık İnstagram’da sorun mu var, neden açılmıyor? İnstagram neden yüklenmiyor? 

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İnstagram çöktü mü? 12 Aralık İnstagram’da sorun mu var, neden açılmıyor? İnstagram neden yüklenmiyor? 

Teknoloji Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Zaman zaman İnstagram uygulamasında sorun yaşamakta olan kullanıcılar tarafından İnstagram çöktü mü? Sorusu merak edilmekte ve sorunun global kaynaklı olup, olmadığı araştırılmakta. Peki, İnstagram çöktü mü? 12 Aralık İnstagram’da sorun mu var, neden açılmıyor? İnstagram neden yüklenmiyor? 

İnstagram çöktü mü? Sorusu, mobil cihazında veya bilgisayarı üzerinden İnstagram’a erişim sorunu yaşayan kişilerin araştırdığı ilk konular arasında yer alıyor. İnstagram uygulamasının yüklenmemesi, açılmaması, beyaz ekran hatasında ve diğer sorunlarda İnstagram çöktü mü? Sorusu, kullanıcıların ilk araştırdığı soruların başında yer alıyor. Peki, İnstagram çöktü mü? 12 Aralık İnstagram’da sorun mu var, neden açılmıyor? İnstagram neden yüklenmiyor? 

İNSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ? 

12 Aralık tarihinde İnstagram tarafından yapılmakta olan resmi bir açıklama bulunmuyor. Buna göre İnstagram uygulaması üzerinde herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Bu tarz durumlarda uygulama üzerinde bir sorun olup, olmadığını anlamak için günümüzde farklı uygulamalardan ve araçlardan yardım almaktayız. Haberimizde yer almakta olan grafikte ise kullanıcıların son 24 saat içerisinde rapor edilmekte olan veriler yer almaktadır. Böylece platform üzerinde sorun yaşamakta olan kullanıcıların karşılaştığı sorunların sayısı hakkında fikir edinebilmekteyiz. 12 Aralıkta yer almakta olan grafiğe göre uygulama içerisinde kullanıcılar tarafından yapılan raporlamalarda bir artış görülmemektedir. İşte kullanıcıların son 24 saat içerisinde yaptığı raporlamalar. 

İnstagram çöktü mü? 12 Aralık İnstagram’da sorun mu var, neden açılmıyor? İnstagram neden yüklenmiyor? 

İNSTAGRAM NEDEN AÇILMAZ? 

İnstagram uygulamasını kullanmakta olan kullanıcıların yaşamakta oldu sorunlar genellikle cihazdan ve internetten kaynaklı sorunlardan oluşmaktadır. Bu tarz durumlarda cihazınızı yeniden başlatmayı deneyebilir, uygulamayı güncelleyebilir, ağ bağlantısını kontrol edebilirsiniz. İnternet bağlantısında sorun yaşamakta olan kullanıcılar, mobil veri ve diğer ağlara bağlanarak sorunu gidermeyi deneyebilir. Bu çözümler genellikle işe yaramakta olan teknikler arasında yer almaktadır. Kullanıcıların son 24 saat içerisinde yaptığı raporlamalarda bir artış söz konusu ise bu durumda sorun sizden kaynaklı olmayabilir. Zaman zaman beyaz ekran, yüklenmeme ve bağlantı sorunları İnstagram uygulamasının sunucularından kaynaklı olarak da sorun yaşatabilmektedir. Bu nedenle adım adım kontrolleri gerçekleştirerek sorunu gidermeyi deneyebilirsiniz. 

İNSTAGRAM’A NASIL GİREBİLİRİM? 

İnstagram’a sorun yaşanması durumunda girebilmek için birkaç çözüm yolu olabilir. Sorun sizden kaynaklı değil ise bu durumda yapabileceğiniz pek bir şey bulunmamaktadır. Özel durumlarda ülkeler arasında İnstagram’a giriş engeli de getirebilmektedir. Yani buna göre İnstagram’a erişememe sorununuz kurumsal bir erişim engelinden kaynaklı olabilmektedir. Bu durumda yapabileceğiniz bir şey bulunmamaktadır. İnstagram’a girmek için yapabileceğiniz tek şey erişim engelinin kaldırılmasıdır. 

Düzenleyen:  - Teknoloji
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...