Infinix Smart 8 bu fiyatla yok satacak! İşte özellikleri ve fiyatı

Düzenleyen: / Kaynak: Infinix
- Güncelleme:
Infinix Smart 8 bu fiyatla yok satacak! İşte özellikleri ve fiyatı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Infinix

Infinix'in yeni telefonu piyasaya sürüldü. 90 Hz yenileme hızına sahip ekranla gelen ve 5.000 mAh'lik geniş bir batarya kapasitesi sunan Infinix Smart 8 duyuruldu.

Infinix piyasaya yeni bir akıllı telefon tanıttı. Duyurulan cihaz, giriş ve ara segmentler arasında konumlandırılan bir seçenek olan Infinix Smart 8 olarak lanse edildi. Model, yeni bir akıllı telefondan daha az beklentisi olan kullanıcılar için temel özellikleri daha uygun bir fiyat etiketi ile getiriyor.

Infinix Smart 8, daha önce tanıtılan Tecno Pop 8 akıllı telefonla aynı görünüme ve özelliklere sahip. Tecno markası aynı zamanda genellikle aynı ürünleri farklı bölgelerde kullanan ve bunları yan kuruluşa göre yeniden adlandıran Transsion şirketinin bir parçası olarak karşımıza çıkıyor.

INFINIX SMART 8 ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

Cihaz, HD+ çözünürlüklü ve 90 Hz yenileme hızına sahip IPS LCD ekranla geliyor. Üst kısmında mevcut iPhone'ların Dynamic Island tasarımını andıran bir özellik yer alıyor. Ayrıca cihazın yan tarafında parmak iziyle veya yüz tanımayla kilit açma özelliği bulunuyor.

Infinix Smart 8 bu fiyatla yok satacak! İşte özellikleri ve fiyatı

Telefon daha ekonomik bir işlemci olan Unisoc T606 üzerinde çalışıyor. 64 GB veya 128 GB dahili depolama alanı seçeneklerine sahip olmasına rağmen microSD kartlar aracılığıyla bellek genişletmeye imkan tanıyor. Cihazda 4 GB RAM bulunuyor.

Yapay zeka özelliklerine sahip çift 13 MP arka sensör ve vlog formatında video kaydetmek için aynı zamanda halka ışık görevi gören LED flaş karşımıza çıkıyor. Ön kısımda ise 8 MP'lik bir lens yer alıyor.

Beyaz, yeşil, siyah ve altın renk opsiyonlarına sahip olan model şu anda Nijerya'da, yaklaşık 100 dolar karşılığında satılıyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Infinix
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...