İlk güncellemede gelmeyecek iOS 17 özellikleri belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İlk güncellemede gelmeyecek iOS 17 özellikleri belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri

Apple, haziran ayında gerçekleşen WWDC'de iOS 17 güncellemesini tanıttı. iOS 17, birçok yeni iPhone özelliği sunacak. Fakat hepsi ilk güncellemeyle yayınlanmayacak. Apple, güncellemeyle sunmayacağı iOS 17 özelliklerini açıkladı.

Apple, her sene yeni bir iOS güncellemesi sunuyor. Fakat güncellemelerdeki özellikler, toplu olarak değil de sırayla iPhone modellerine geliyor. Apple, ilk etapta gelmeyecek iOS 17 özelliklerini açıkladı. iOS 17'nin merakla beklenen özellikleri ara güncellemelerle sonradan yayınlanacak.

YAYINLANMADAN POPÜLER OLAN "GÜNLÜK" ÖZELLİĞİ DE SONRADAN GELECEK

Apple, resmi web sitesinden iOS 17'nin çıkmasıyla hemen kullanılmayacak özellikleri sıraladı. İlk olarak gelmeyecek özellikler arasında "Günlük" uygulaması yer alıyor. Tanıtılmadan önce popüler hale gelen ve heyecan duygusu uyandıran Günlük uygulamasının ekim ayındaki ara güncellemeyle geleceği tahmin ediliyor. Günlük uygulaması adından da belli olduğu gibi iPhone kullanıcılarının duygu ve düşüncelerini dijital olarak kaydetmesini sağlayacak.

Apple tarafından açıklanan ve hemen gelmeyecek bir diğer iOS 17 özelliği ise "Ortak Apple Music Çalma Listeleri" oldu. Söz konusu özellik, adından da anlaşıldığı gibi birden fazla Apple Music kullanıcısının aynı listeye müzik eklemesine olanak tanıyacak.

İlk güncellemeyle gelmeyecek bir diğer iOS 17 özelliği ise "İnternet Üzerinden AirDrop Aktarımı" olarak açıklandı. Bu özellik iPhone'un bağlantı kurduğu alandan ayrılması halinde bile alıcının ve göndericinin iCloud hesabında oturum açarak internet üzerinden aktarım yapmasını sağlayacak.

(Kaynak: Apple)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...