İlk görüntü: Samsung Galaxy A25 ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İlk görüntü: Samsung Galaxy A25 ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung, nisan ayında Galaxy A24 modelini tanıttı. Teknoloji devi şirket şimdi de Galaxy A25 modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Akıllı telefonun muhtemel tasarım ve teknik özellikleri belli olmaya başladı.

Gizmochina tarafından bugün yayınlanan haberde yakın zamanda tanıtılması beklenen Samsung Galaxy A25 tasarımı ve teknik özellikleri belli oldu. Tasarım olarak önceki modelle benzerlik gösteren telefonun boyutu ise tamamen aynı.

SAMSUNG GALAXY A25 TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE TASARIMI

Samsung Galaxy A25, gücünü 4 nanometre sürecinden geçen Exynos 2200 işlemcisinden alacak. İşlemci; bir adet 2.8 GHz hızında Cortex-X2, üç adet 2.5 GHz hızında Cortex-A710 ve dört adet 1.7 GHz hızında Cortex-A510 çekirdeklerine sahip. Grafik birimi ihtiyacını da Xclipse 920 ile sağlıyor.

İlk görüntü: Samsung Galaxy A25 ortaya çıktı

Akıllı telefon; 6.44 inç büyüklüğünde, 120 Hz yenileme hızında ve FulHD+ çözünürlüklü AMOLED ekrana sahip olacak. 25 W şarj desteği bulunacak modelin 4.500 mAh da bataryayla gelecek.

8 GB RAM ve 256 GB depolama olmak üzere tek seçenekle satışa sunulacak ürünün kameraları hakkında ise detaylı bilgi mevcut değil. Fakat arka panelinde üçlü kamera kurulumu ve ana kameranın da 50 Megapiksel olacağı bilgisi mevcut. Ekranın ortasına konumlandırışmış bir de su damlası tasarımında özçekim kamerası yer alacak.

162 x 77,5 x 8,3 mm ölçülerinde tasarlanacak Samsung Galaxy A25'in güvenliği, yan tarafa konumlandırılacak parmak izi okuma teknolojisiyle korunacak. Tanıtım tarihi ve fiyat etiketiyle ön bilgi mevcut değil. 

(Kaynak, Gizmochina)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...