İlk akıllı yüzük geliyor: Galaxy Ring için tanıtım tarihi belli oldu

Düzenleyen: / Kaynak: GSMArena
- Güncelleme:
İlk akıllı yüzük geliyor: Galaxy Ring için tanıtım tarihi belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / GSMArena

Samsung, uzun süredir akıllı yüzüğü Galaxy Ring üzerinde çalışıyor. Merakla beklenen ürünün bugün tanıtım tarihi belli oldu. Peki, Galaxy Ring ne zaman tanıtılacak? Galaxy Ring için tanıtım tarihi ne zaman? İşte cevabı.

Samsung, Galaxy Ring ismiyle beklenen akıllı yüzük üzerinde uzun süredir çalışıyor. Akıllı yüzük, özellikleri sayesinde teknoloji ve sağlık alanında bir ilke imza atacak. Merakla beklenen ürünün bugün tanıtım tarihi ilk kez belli oldu.

AKILLI YÜZÜK, GALAXY S24 ETKİNLİĞİNDE TANITILACAK

GSMArena tarafından bugün yayınlanan habere göre Samsung Galaxy Ring, Galaxy S24 serisinin de tanıtılacağı Unpacked etkinliğinde duyurulacak. Unpacked etkinliği, her sene geleneksel olarak ocak ya da şubat aylarında gerçekleşiyor. Galaxy Ring'in tanıtımının yapılması halinde Samsung Galaxy S24 serisinin etkinlikte geri planda kalacağı tahmin ediliyor.

Öte yandan yüzük hakkında detaylı ön bilgi mevcut değil. Herhangi bir ekrana sahip olup olmayacağı bilinmiyor. Samsung'un akıllı yüzüğü hazırladığı hatta ürünün seri üretime de hazır olduğu ise bilinenenler arasında yer alıyor.

Galaxy Ring, klasik saat kullanmayı tercih eden ya da saat takmayı hiç istemeyen müşterileri hedef alacak. Akıllı saat; uyku takibi, kalp atış hızı takibi ve egzersiz takibi başta olmak üzere akıllı saatler ile benzer özelliklere sahip olacak.

Galaxy Ring'in akıllı saatlere göre daha minimal oluşu sayesinde de pazara çıktıktan sonra akıllı saatlere göre yüksek talep göreceği düşünülüyor. Galaxy Ring için fiyat bilgisi ise şimdilik belli değil. Unpacked etkinlik tarihi yaklaşırken detaylar belli olacaktır.

 

 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: GSMArena
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...