Huawei Mate 60 Ultimate Design tasarımı ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Huawei Central
- Güncelleme:
Huawei Mate 60 Ultimate Design tasarımı ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Huawei Central

Huawei, Huawei Mate 60 serisi üzerinde çalışmaya devam ediyor. Firma, yarın gerçekleşecek Autumn 2023 Flagship Conference'da Huawei Mate 60 Ultimate Design modelini tanıtacak. Huawei Mate 60 Ultimate Design tasarımı, tanıtımdan bir gün önce ortaya çıktı.

Huawei, ağustos ayında Huawei Mate 60 ve Huawei Mate 60 Pro modellerini tanıttı. Teknoloji şirketi, yeni tanıttığı akıllı telefonlarıyla pazardaki eski yerini ABD ambargosuna rağmen tekrar kazanmaya başladı. Hatta IDC Ajansı Huawei Mate 60 serisiyle ilgili yaptığı açıklamada modellerin 15 milyon adet satış yapabileceğini belirtti.

Huawei şimdi de yarın gerçekleşecek Autumn 2023 Flagship Conference'da Huawei Mate 60 Ultimate Design modelini tanıtmak için hazırlanıyor. Huawei Mate 60 Ultimate Design tasarımı tanıtımdan bir gün önce ortaya çıktı.

HUAWEI MATE 60 ULTIMATE DESIGN, ADI GİBİ OLACAK

Gizmochina tarafından bugün yayınlanan haberde Huawei Mate 60 Ultimate Design tasarımı ortaya çıktı. Huawei Mate 60 Ultimate Design, adı gibi gerçekten de üstün bir tasarıma sahip olacak.

Akıllı telefon, aşağıdaki görselde de göründüğü arka panelinde alüminyum çerçeve üzerine sekizgen bir adaya sahip olacak. Arka panel tamamen parlak bir tasarımda gelecek.

Huawei Mate 60 Ultimate Design tasarımı ortaya çıktı

Huawei Mate 60 Ultimate Design'ın gri ve bordo renk seçeneklerine sahip olacağı biliniyor. Ön panel ile ilgili ise herhangi bir ön bilgi mevcut değil.

Teknik özellikler olarak da Huawei Mate 60 Pro+ modeliyle benzerlik gösterecek. Huawei Mate 60 Pro+'tan farklı olarak da kamera konusunda yükseltemeler alacağı tahmin ediliyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Huawei Central
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...