Huawei CEO'sundan şaşırtan Apple itirafı

Düzenleyen: / Kaynak: Gizchina
- Güncelleme:
Huawei CEO'sundan şaşırtan Apple itirafı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Gizchina

Teknoloji dünyasında markalar arasında rekabet son hızla devam ediyor. Buna karşın Huawei kurucusu ve CEO'su Ren Zhengfei, Apple için şaşırtan bir itirafta bulundu.

Teknoloji dünyasında markalar arasında rekabet son hızla devam ediyor. Firmalar, rakiplerinin önünde geçmek için neredeyse her gün yeni bir ürün sunuyor. Tüm bu rekabet devam ederken Huawei kurucusu ve CEO'su Ren Zhengfei, en büyük rakibi Apple'a olan hayranlığını dile getiren bir itirafta bulundu.

HUAWEI CEO'SU, SIK SIK APPLE'I DÜŞÜNDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Huawei CEO'su Ren Zhengfei, Uluslararası Üniversite Programlama Yarışması'nda çarpıcı bir itirafta bulundu. Zhengfei, Apple ürünlerinin mükemmel olmasından kaynaklı olarak içten saygı duyduğunu belirtti ve şu sözleri ekledi:

"Kendimizi sık sık Apple ürünlerinin benzersiz kalitesinin arkasındaki sırrı düşünürken buluyoruz. Bizim tekliflerimiz ile Apple'ın teklifleri arasındaki fark açıktır. Apple'ın mentor olarak bize öğrenme ve karşılaştırma konusunda paha biçilmez bir fırsat sunmasından gerçekten çok mutluyum. Bu bakımdan beni bir Apple tutkunu olarak etiketlemek abartı olmaz."

Huawei CEO'sundan şaşırtan Apple itirafı

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Huawei, uzun süredir akıllı telefonlarında kendi ürettiği işlemciye yer vererek Apple'ın izinden gidiyor.

Huawei, 2019 yılından yılından beridir de Çin devleti ile doğrudan bağlantılı olduğu neden gösterilerek ABD tarafından ambargoya uğruyor. Fakat firma, kısa süre önce tanıttığı Huawei Mate 60 serisiyle küllerinden doğmuş gibi akıllı telefon pazarındaki yerini yeniden almayı başardı. Modellerin tanıtılmasından itibaren firmanın mağazalarının önünde uzun kuyruklar oluşturuldu.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Gizchina
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...