HTC One nisan ayında piyasalarda

- Güncelleme:
HTC One nisan ayında piyasalarda

Teknoloji Haberleri

HTC'nin yeni telefonu One kamera özellikleri ve ses kalitesiyle dikkat çekiyor. HTC One Nisan ayında dünya piyasasına sunulacak.

HTC One Serisi, dünya çapında 165'ten fazla telefon operatörü ve distribütör aracılığıyla benzeri görülmemiş bir hızla Nisan ayında tüm dünyada piyasaya sunulacak.

Dünya Mobil Kongresi - 27 Şubat 2012 - Akıllı telefon pazarının global tasarımcısı HTC, dikkat çeken tasarımı, muhteşem kamerası ve gerçek ses deneyimi ile en yüksek kalitede mobil deneyim sunan yeni HTC One Serisi'ni tanıttı. nbsp;

HTC Corporation CEO'su, Peter Chou yeni seri hakkında şunları söyledi: "Hayattaki en iyi anlar bir fotoğrafla ölümsüzleştirilmekte ya da bir şarkıyla hatırlanmakta. HTC One Sersinin kilit çıkış noktası; bu duygusal deneyimleri muhteşem bir kamera ve gerçek ses deneyimiyle eşsiz hale getirmek oldu. Temel odağımız, herkesin seveceği ve sıklıkla kullanacağı bir kamera ve ses deneyimi oluşturmaktı. Bu özelliklerin, nbsp;bir cep telefonunda daha önce hiç görülmemiş düzeyde HTC One Serisi'nde sunulduğuna inanıyoruz."

HTC'nin sunduğu bu yüksek kalitedeki deneyim ile, Android 4.0 (ICS) ile HTC Sense™ 4'ü, HTC One serisinde bir araya getirildi. HTC kullanıcı deneyimlerinin en yeni versiyonu olan HTC ImageSense™, sadece HTC One'da bulunan yeni kamera ve görüntüleme özellikleriyle kendini gösteriyor. Ses kalitesine yönelik kapsamlı yeniliklere sahip HTC Sense 4, cep telefonundan müzik dinleme alışkanlığını yeniden tanımlıyor. nbsp;

HTC One, ImageSense sayesinde geleneksel dijital kameralar ile lens, sensor, yazılımlarında, nbsp;yeni geliştirdiği entegre HTC ImageChip ile rekabet ediyor. Görüntünün en hızlı şekilde yakalanması ve en kötü koşullarda bile en iyi görüntü kalitesinin elde edilebilmesi için gerçekleştirilen bu yenilikler ile birlikte, yan yana duran fotoğraf ve video çekme tuşlarına, hızlı görüntü alma ve videolara hızlı erişimi sağlayan, en kolay ara yüze sahip.

Beats By Dr. Dre Audio™ entegrasyonuna sahip HTC One, sevdiğiniz müzikleri dinlerken, nbsp;YouTube™ videoları izlerken ya da oyun oynarken daha önce hiç karşılaşmadığınız en zengin ve en gerçek ses kalitesi deneyimini sunmaktadır. HTC One ayrıca, bilgisayarınıza bağlandığında otomatik olarak yüklenen, dahili HTC SyncManager yazılımı sayesinde müzik dosyalarınızı bulmanızı ve dinlemenizi de kolaylaştırıyor. Bağlandıktan sonra şarkıları, sanatçıları ve çalma listelerini müzik kitaplığınızdan kolayca aktarabilirsiniz. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...