Htc One Max'ta parmak izi sensörü mü var

Htc One Max'ta parmak izi sensörü mü var

TEKNOLOJİ Haberleri

Tayvan merkezli akıllı telefon üreticisi Htc'nin, yakında çıkaracağı ürünlerden bir tanesi olacağı düşünülen Htc One Max'in söylentileri devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda Htc'nin phablet modelinin parmak izi sensörüne ait olabileceği söyleniyordu. Yeni sızdırılan fotoğraflar ise, bu söylentileri doğruluyor. Çin'in sosyal ağı Weibo üzerinden paylaşılan fotoğrafa baktığımızda, Htc One Max'in arka kamerasının alt tarafında kare şeklinde bir parmak izi okuyucusu olduğu görülüyor. Iphone 5S'e rakip olacağa benzeyen cihazın teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse; Söylentilere göre, gücünü Qualcomm'un 2.3 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800 işlemcisinden alan cihaz, 6.4 inç büyüklüğünde ve 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip. 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanı sunan cihaz, 3000 mAh değerinde bataryaya sahip. Htc One Max'in kamerası olarak net bir bilgi bulunmuyor, ancak UltraPiksel teknolojisinin kullanılacağı tahmin ediliyor. Android 4.4 KitKat sürümü ile çalışacak olan Htc One Max'in, bu ay sonu resmiyet kazanması bekleniyor.(teknokulis)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...