HTC One, altın rengiyle geliyor

HTC One, altın rengiyle geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Geçtiğimiz günlerde sınırlı sayıda çıkardığı 18 ayar altın Htc One'la gündeme gelen Htc, şimdi de altın rengi Htc One çıkaracak.

Daha önce de altın rengi Htc One satışa sunuldu ancak satışa sunulan bu telefonlar, Htc'nin Mobo Ödülleri'ne özel olarak sınırlı sayıda çıkardığı 18 ayar altından yapılmış ve 4400 dolara satılan Htc One'lardı. Şimdiyse Htc, altın rengi Htc One çıkaracağını açıkladı. Yeni tasarım sadece altın rengi olacak ve Normal Htc One'lar gibi aliminyumdan yapılacak. Altın rengi Htc One, daha önce çıkarılan siyah, Gümüş, mavi ve kırmızı modellere eklenecek. Altın rengi Htc One'ın özelliklerindeyse herhangi bir değişiklik olmayacak. Standart Htc One'lar gibi 1080p çözünürlüklü 4.7 inç ekranı, dört çekirdekli 1.7GHz Qualcomm Snapdragon 600 işlemcisi ve 32 GB ya da 64 GB dahili hafızası bulunacak. Geçtiğimiz aylarda altın rengi iPhone 5S çıkaran Apple'dan sonra Htc'nin de altın rengi akıllı telefon çıkarması sürpriz değil. Altın rengi iPhone 5S'ler tükenmiş ve bulunması en zor telefonlardan biri haline gelmişti. Samsung Galaxy S4'ün de altın modeli mevcut ancak satışları sadece Orta Doğu'ya yönelik.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...