Hogwarts Legacy beklenen hamleyi yaptı! Oyun meraklılarının istediği mod geliyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hogwarts Legacy beklenen hamleyi yaptı! Oyun meraklılarının istediği mod geliyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Hogwarts Legacy oyunu hakkında bir yeni gelişme daha gerçekleşti. Bu yılın favori oyunu olacağı ileri sürülen Hogwarts Legacy için birçok oyunculu mod geliştiriliyor. Multiplayer modu tanıtan ilk video da kısa süre önce yayınlandı.

PC oyuncularının dikkatini çeken açık dünya oyunu Hogwarts Legacy için bir yeni mod daha geliştiriliyor. Kısa sürede favori bir oyun olma yolunda ilerleyen ve çok sayıda mod alan popüler oyunun şimdi de çok oyunculu (multiplayer) mod alacağı açıklandı. Oyunseverlerin ilgisini çeken çeken Hogwarts Legacy, Harry Potter evreninde oyuncuları bir araya getiriyor. 

Çok oyunculu moda ilişkin ilk bilgiler de geldi. Buna göre, multiplayer mod, Yamashi tarafından geliştirildi. Yeni mod, tek oyunculu modda oyun oynamaktan sıkılanlar için sunulacak. 

Öte yandan, yeni yayınlanan tanıtım videosuna göre henüz modun geliştirilmesinde işler bitmiş değil. Şimdilik modun erken geliştirme aşamasında olduğu görülüyor ve henüz indirmek mümkün değil. 

HOGWARTS LEGACY OYUNUNDAN MUHTEŞEM ÇIKIŞ

Hogwarts Legacy, geçtiğimiz hafta PC, PS5 ve Xbox Series X/S kullanıcıları için çıktı. Sadece iki hafta içinde en çok satan oyunlar arasına girmeyi başardı. Bununla birlikte, 4 Nisan’da PlayStation 4 ve Xbox One için, 25 Temmuz’da da Nintendo Switch için piyasaya çıkacağını belirtelim.

Steam verilerine göre, şimdiye kadar 474 bin 144 kişi Hogwarts Legacy’nin erken erişimine katılarak oyunu denemeye başladı. Bu arada oyunu denemek için Deluxe Edition versiyonunun satın alınması gerekiyor. Bununla birlikte, açıklanan kullanıcı sayısıyla birlikte, erken erişim oyuncuları arasında Hogwarts Legacy ikinci sıraya yerleşti.

Öte yandan, bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri olan Hogwarts Legacy’nin ilk incelemeleri ise oldukça olumlu yöndeydi. Oyun, devasa açık dünyasıyla oyunseverlerin ilgisini çekiyor. Oyuncular, çok sayıda nesneyle etkileşime girip, bulmacaları çözüyor ve yan görevleri yerine getiriyor. 

(Haber Merkezi)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...