Hepsiburada üyelerine yılda 1 milyar TL’lik fayda sağlayacak

Hepsiburada üyelerine yılda 1 milyar TL’lik fayda sağlayacak

TEKNOLOJİ Haberleri

Hepsiburada, üyelik bazlı sadakat programı Hepsiburada Premium’u tanıttı. Yüzde 3 Hepsipapel kazancı, hediye BluTV ve ücretsiz kargo gibi birçok avantaj sunan Hepsiburada Premium, müşterilerine yılda 1 milyar TL'lik fayda sağlayacak.

ÖMER TEMÜR

Hepsiburada Premium’u, üyelerinin hayatlarını kolaylaştıran, onlara ek avantajlar sağlayan ve inovatif bir online alışveriş tecrübesi olarak tanımlayan Hepsiburada CEO’su Murat Emirdağ “Hepsiburada Premium ile online alışverişte müşteri deneyimini tamamen değiştiriyor, onlara bütün yönleriyle bütünsel bir alışveriş deneyimi sunuyoruz. Müşterilerimizle karşılıklı güvene dayalı, sadakat temelli yepyeni bir bağ kuruyoruz. Hepsiburada Premium da, orta ve uzun vadede Hepsiburada’nın iş modelinin önemli bir parçası olarak, müşterilerimizin hayatlarını daha da kolaylaştıracağımız atılımların ilk adımını temsil ediyor” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...