Helin Avşar da eğlenceye katıldı

Helin Avşar da eğlenceye katıldı

TEKNOLOJİ Haberleri

Kendi fotoğrafınızı, önceden hazırlanmış karikatürlere ve animasyonlara ekleyebileceğiniz mobil uygulama MomentCam hızla yayılıyor.

Kendi fotoğrafınızı, önceden hazırlanmış karikatürlere ve animasyonlara ekleyebileceğiniz mobil uygulama MomentCam hızla yayılıyor. O anda çektiğiniz bir fotoğrafı ya da telefonunuzdaki fotoğrafları kullanabileceğiniz uygulama ile şaşırtıcı sonuçlar almak mümkün! MomentCam rüzgârına kapılanlar arasında ünlü isimler de var. Onlardan biri olan Helin Avşar, kendisini Brad Pitt ile birlikte gösteren bu fotoğrafı paylaştı.
TWITTER'DA DİREKT FOTOĞRAF GÖNDER!
Twitter, DM olarak bilinen direkt mesajlara 'fotoğraf paylaşma' özelliği ekledi. Android ve iOS'daki yeni güncelleme ile kullancılar, gönderdikleri özel mesajlara fotoğraf ekleyebilecek. Ayrıca mesajlara daha hızlı erişim için üst kısımda "mesaj" simgesi ile yeni bir sekme oluşturuldu.
ONLINE ALIŞVERİŞİN KURALLARI
Tam istediğin gibi olsun!
İnternetten alışveriş yapmak artık hepimizin alıştığı büyük bir kolaylık. Fakat dikkat etmemiz gereken noktalar var. Modanın Google'ı olarak ifade edilen Vitringez.com'un kurucu ortağı Natali Yeşilbahar bu konuda 4 önemli uyarı yapıyor:
ARAMA YAP
İstediğiniz ürüne ulaşmak için daha özel ve doğru kelimelerle arama yapın.
FİLTRELERİ KULLAN amp; LİSTELE
Marka, renk, model ve fiyat filtreleriyle en doğru ürünü bulmaya çalışın, beğendiğiniz ürünleri listeleyin.
TAKİP ET
İndirimleri ve en sevdiğiniz markalar ile tasarımcıların yeni ürünlerini takip edin.
TRENDLERİ KEŞFET
Son trendleri keşfedin, moda bloglarından ve sosyal medya hesaplarından ilham alın ama her zaman tarzınıza sadık kalın.
ALTIN TWEET'LER
Twitter'da bir yıl nasıl geçti?
Etkisini giderek artıran sosyal ağ Twitter, 2013'te en çok RT alan mesajları açıkladı.
Twitter; haber, spor ve eğlence gibi kategorilerde 2013'ün en çok dikkat çeken tweet'lerini yayınladı. "Altın tweet'ler" bölümünde ise yılın en çok RT alan tweet'leri var. Ayrıca 2013.twitter.com adresinden, aylara göre önemli tweet'leri görebilirsiniz. Altın tweet'ler listesinin ilk sırasında, 'Glee' dizisinin yıldızı Lea Michele bulunuyor. Michele, dizideki rol arkadaşı ve sevgilisi Cory Monteith'in bir otel odasında ölü bulunmasının ardından duygularını yazmış ve bir fotoğraf paylaşmıştı. Bu tweet 400 bine yakın RT aldı. Paul Walker'ın ölümü de, ünlü aktörün Türkiye'deki hayranlarını çok üzmüştü. Hızlı ve Öfkeli filmi ile tanınan Walker'ın ölümünün duyurulduğu tweet de 395 binden fazla RT ile ikinci sırada. Twitter sayesinde, önce hayranlarıyla daha sonra da kendisiyle tanıştığımız müzik grubu One Direction'ın üyelerinden Niall Horan 20 yaşına girmenin mutluluğunu paylaştı. Üçüncü sırada yer alan tweet'i RT yapan kişi sayısı 365 binden fazla, ayrıca 'fav'a atan' 305 bine yakın kişi bulunuyor.
Instagram'da yeni bir özellik
Popüler paylaşım uygulaması Instagram, özel mesaj yoluyla fotoğraf ve video gönderebilmeyi sağlayan "Instagram Direct" özelliğini tanıttı. Bu yenilikle birlikte Instagram'da da kullanıcılar birbirlerine mesaj gönderebilecek. nbsp;
Kadir SÖNMEZ - TÜRKİYE GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...