Hedef ilk üçe girmek

Düzenleyen:
Hedef ilk üçe girmek

TEKNOLOJİ Haberleri

Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği İş Birimi Pazarlama Direktörü Cem Sezer, şirketin pazar payını artırarak dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en büyük üç oyuncudan biri olmayı hedeflediklerini belirterek, “Huawei, İtalya, Finlandiya, İspanya gibi Avrupa’nın önemli pazarlarında çok yüksek satış rakamlarına ulaştı.

Osman Çobanoğlu ANKARA 
Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği İş Birimi Pazarlama Direktörü Cem Sezer, şirketin pazar payını artırarak dünyada olduğu gibi Türkiye’de de en büyük üç oyuncudan biri olmayı hedeflediklerini belirterek, “Huawei, İtalya, Finlandiya, İspanya gibi Avrupa’nın önemli pazarlarında çok yüksek satış rakamlarına ulaştı. Biz de Türkiye’de koyduğumuz bu hedefe, en kısa sürede ulaşmak istiyoruz ve yatırımlarımıza bu doğrultuda devam ediyoruz” dedi. Türkiye’de 1 saatte onarım garantisi verdiklerini dile getiren Sezer, “Memnun bir müşteri çarpı 4 demek. Yani 4 kişiye ulaşmış olmanız demek. Bizim için sadece yeni müşteri almak değil, mevcut müşterileri de mutlu etmek çok önemli. Bunun için serviste çok yenilikçi birtakım şeyler yaptık. Örneğin kapıdan kapıya servis hizmetimiz var. Çağrı merkezimiz arandığı zaman ürünü kapınızdan alıyoruz, onarıp size geri getiriyoruz. Tüm Türkiye’de 5 gün maksimum süreyi yakaladık. Ortalamada 3-4 günde halletmiş oluyoruz. İstanbul ve Ankara’da servis merkezlerimiz var. Bu servis merkezimize geldiklerinde 1 saatte onarımı garanti ediyoruz. Ekran değişim garantisi de var” diye konuştu.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...