Haluk Levent'ten Elon Musk için yardım çağrısı

Düzenleyen:
Haluk Levent'ten Elon Musk için yardım çağrısı

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünyanın en zengin insanı konumundaki Elon Musk, yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz yıllarda bütün gayrimenkullerini satan ve bir konteyner evde yaşadığını açıklayan Musk'ın son açıklaması ise yine olay oldu. Bu kez Musk'ın açıklamasına bir cevap da sanatçı Haluk Levent'ten geldi.

Tesla ve SpaceX şirketlerinin kurucusu ve CEO'su Elon Musk, TED konferans başkanı Chris Anderson ile bir söyleşi gerçekleştirerek dikkat çeken ifadelerde bulundu. Tatil yapmadığını belirten milyarder, Musk, zamandan tasarruf etmek için ise uçak satın aldığını belirtti. Elon Musk, "Evim yok, arkadaşlarımın boş odalarını kullanıyorum" sözleri ile büyük şaşkınlık uyandırdı.

AHBAP Derneği Başkanı sanatçı Haluk Levent,

üzerinden bir paylaşım yaparak Musk'ı tiye aldı. Levent, Elon Musk'ın açıklamasının yer aldığı bir haberi paylaşarak, "Haydi Ahbap! Arkadaşımıza ev bulalım" dedi. 

Elon Musk'ın eski sevgilisi şarkıcı Grimes de Elon Musk'ın bazen yoksulluk sınırın altında yaşadığını söyleyerek herkesi şaşırtmıştı. Forbes'ın milyarderler listesine göre, Elon Musk'ın son serveti 264 milyar dolar. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...