Haluk Bayraktar'dan Baykar'ın kamulaştırılma iddialarına cevap: Yine bir freze tezgahıyla işe başlarız

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
Haluk Bayraktar'dan Baykar'ın kamulaştırılma iddialarına cevap: Yine bir freze tezgahıyla işe başlarız

TEKNOLOJİ Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Baykar CEO'su Haluk Bayraktar, BAYKAR'ın da içinde olduğu bazı şirketlerin kamulaştırılacağını iddialarına cevap verdi. Bayraktar, "BAYKAR tek 1 matkapla kurulmuş bir firma. Hayatımız freze torna tezgahlarında geçti." diyerek, gerektiğinde bir freze tezgahıyla işe yeniden başlayacaklarını söyledi.

Haluk Bayraktar, BAYKAR'ın da içinde olduğu bazı şirketlerin kamulaştırılacağına ilişkin iddiaları,  sosyal medyadan yaptığı paylaşımla cevaplandırdı. Haluk Bayraktar, "BAYKAR tek 1 matkapla kurulmuş bir firma. Hayatımız freze torna tezgahlarında geçti. Yine bir freze tezgahıyla işe başlarız." dedi

"TEK BİR KURUŞ HİBE, KREDİ, NAKİT, DESTEK ALMADIK"

Bayraktar, "Bugüne kadar ne devletten ne bir bankadan tek bir kuruş kredi, hibe, nakit destek almadık. Yüksek teknolojilerimizin tamamını kazandığımızı bu alana yatırarak geliştirdik." ifadelerini kullandı.

Haluk Bayraktar'ın paylaşımında, "Baykar yaklaşık 40 yıl önce bir matkapla kuruldu. Tek bir matkap... Bugüne kadar ne devletten ne bir bankadan tek bir kuruş kredi, hibe, nakit destek almadık. Yüksek teknolojilerimizin tamamını kazandığımızı bu alana yatırarak geliştirdik. Öz sermayemizle adım adım büyüdük..." ifadeleri yer aldı.

 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...