'Haberiniz Olsun' Google Play Store'da

'Haberiniz Olsun' Google Play Store'da

TEKNOLOJİ Haberleri

Yerli yapım haber uygulaması 'Haberiniz Olsun' adıyla Google Play Store'da yerini aldı

Türk geliştirici Yalçın Özdemir tarafından tasarlanmış "Haberiniz Olsun" uygulaması son günlerde aldığı ilgi ile dikkat çekiyor. Gündemden geri kalmak istemeyen ve tüm kategorilerde aynı anda farklı kaynaklardan haber okuma olanağı sunan uygulama android cihazlar için tasarlandı.Gelişmiş menü desteği sunan haber uygulaması 2.3 megabyte boyutunda. Uygulamanın Google Play Store notu ise 4.20.
Uygulamada ekranın sol tarafında bulunan bu menüyü açtığınızda hoşgeldiniz ekranı,hava durumu, gazeteler, spor,teknoloji, magazin, müzik, TV, twitter, favoriler, araçlar ve iletişim menüleri yer alıyor. Ücretsiz indirme imkanı sunan uygulamada haber kanallarında turkiyegazetesi.com.tr'de yer alıyor.
İndirilme sayısı ve Google Play Store'da notu gittikçe yükselen "Haberiniz Olsun" uygulamasında istenilen haberler favoriler sekmesine kaydediliyor. Android uygulamanın dikkat çekici bir özelliği de temayı ve haberlerin görünümünü değiştirme. Bu sayede karanlık ortamlarda siyah tema seçilerek daha rahat haber okuma sağlanıyor.
Bu yeni uygulamada, mobil internette kota sorunu çekenlerde düşünülmüş.Sadece Wi-fi ile indirme sağlanan uygulamada ayrıca istediği yayın kuruluşuna ait haberleri okumak isteyenler ise ana ekranına o sayfanın widget'ını ekleyebilmekte.

Uygulamayı indirmek için tıklayınız...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...