GTA 6 önemli bir oynanış mekaniğini kaldıracak

Düzenleyen: / Kaynak: Rockstar Universe
- Güncelleme:
GTA 6 önemli bir oynanış mekaniğini kaldıracak

TEKNOLOJİ Haberleri  / Rockstar Universe

GTA 6 üzerinde çalışmaya devam eden Rockstar Games, serideki önemli bir oynanış mekaniğini ortadan kaldırmayı planlıyor.

Rockstar Games, GTA6 oyunu üzerinde çalışmaya devam ediyor. Son olarak 2013 yılında GTA 5 ile hayranları karşısına çıkan şirket, şimdi çok daha iyi grafikler, daha büyük bir harita ve daha gelişmiş özelliklerle yeni Grand Theft Auto oyununu bekleyenleriyle buluşturacak.

Pek çok önemli değişikliğe sahip olması beklenen yeni GTA oyunu, ortaya çıkan son bilgilere göre Grand Theft Auto serisinin daha önceki oyunlarından alışık olunan popüler bir oyun mekaniğini ortadan kaldırmak istiyor. 

GTA 6 ZORLU HAVA DURUMU ŞARTLARINI KALDIRACAK

Şimdiye kadar ortaya çıkan birçok sızıntı iddiası, Rockstar Games ekibinin GTA 6'da eşi benzeri görülmemiş bir hava durumu sisteminin yer alacağını öne sürüyordu. Daha önceki oyunlarda da çeşitli hava durumu senaryolarına izin veren şirket, bu konuda önemli bir değişikliğe gidecek gibi görünüyor.

GTA 6 önemli bir oynanış mekaniğini kaldıracak

Rockstar Universe tarafından aktarılan bilgilere göre ekip, geliştirme aşaması sırasında aşırı hava koşullarını kaldırmaya karar verdi. Bu adımla birlikte şirket, yeni GTA oyununda kasırga ve sel gibi hava durumu şartlarını oyunculara sunmayacak. Fakat ekibin neden böyle bir karar aldığı henüz ne yazık ki belirsizliğini korumaya devam ediyor. 

İddiaların kaynağı olarak karşımıza çıkan Rockstar Universe, şirketin aldığı bu kararın sebebinin bilinmediğini ifade ederken, bunun teknik bazı sınırlamalardan kaynaklanıyor olabileceğine işaret etti. Öte yandan tam olarak hangi hava koşullarının kaldırıldığı belirtilmedi.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Rockstar Universe
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...