Gran Turismo 6 sürprizlerle geliyor

Gran Turismo 6 sürprizlerle geliyor
TEKNOLOJİ Haberleri

Oyun severlerin özellikle de araba yarışı tutkunlarının heyecanla beklediği Gran Turismo® serisinin 6. oyunu için ön siparişler başladı.

Oyun tüm dünya ile aynı anda Türkçe dil seçeneği ile ülkemiz gelecek. Daha öncede belirttiğimiz gibi oyunda Avustralya'daki ünlü Bathurst pisti (Mount Panorama Araba Yarış Pisti) ilk kez yer alacak. Oyun için Sony Center, D amp;R, Media Markt ve Teknosa gibi teknoloji mağazalarından özel avantajlarla 159 TL'ye ön sipariş vermek mümkün.Gran Turimo 6, standart sürümü dışında "Yıldönümü Sürümü"nü de yarış tutkunları için satışa sunacak. 2013 yılında dünya çapında 70 milyonluk satış rakamını aşan PlayStation® tarihinin en başarılı oyun serilerinden biri olarak dikkat çeken Gran Turismo'nun bu sürümü 15 yıllık başarılarını ve kazanımlarını kutlamak için hazırlanmış. Özel bir "Yıldönümü Sürümü" logosuna ve performans geliştirmesine sahip 20 otomobili bünyesinde barındıran sürümde buna ek olarak 1,000,000 oyun içi kredi, özel boya fişleri, özel yarış tulumu, özel yarış kaskı ve özel PSN avatarları da yer alacak. Gran Turismo 6'nın Yıldönümü Sürümü'nün Türkiye satış fiyatının ne olacağı henüz belli değil.(uzmanabi)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...