Google'dan Bard için yeni güncelleme geldi: Gmail kullanıcılarına sürpriz özellik!

Düzenleyen: / Kaynak: The Verge
- Güncelleme:
Google'dan Bard için yeni güncelleme geldi: Gmail kullanıcılarına sürpriz özellik!

TEKNOLOJİ Haberleri  / The Verge

Google, yapay zeka sohbet robotu Bard için sunduğu son güncellemede Gmail kullanıcılarına sürpriz bir pratik özellik kazandırdı.

Teknoloji devi Google, Gmail'de birden fazla e-posta iletisini aynı anda özetleme imkanına sahip olabileceğiniz yeni Bard güncellemesini kullanıcılara sundu. Yapay zeka sohbetrobotu, bu güncellemeyle birlikte gelen kutusunda yer alan en önemli içeriği araştırmak ve öne çıkarmak için pratik bir şekilde kullanılabilir.

BARD AYNI ANDA BİRDEN FAZLA E-POSTAYI AYNI ANDA ÖZETLETİYOR

Gmail kullanıcıları için gelen bu sürpriz özellik, Bard'da yer alan Google Workplace uzantısı üzerinden rahatlıkla kullanılabiliyor. Fakat bu araca erişim şu anda ne yazık ki yalnızca Bard'ı İngilizce kullanan kişilere sunuluyor.

Bilindiği üzere Google Workplace uzantısında Drive, Dokümanlar ve Gmail gibi hizmetlerde bilgi bulma ve belgeleri özetlemeye yönelik bir özellik zaten vardı. Bu noktada şirketin kattı yenilik, birden fazla e-postayı aynı anda özetlemenize fırsat sunuyor. Bu sayede en acil ve öncelikli e-postalarınız arasından çeşitli iletileri analiz etme işlemini daha optimize bir hale getirebiliyorsunuz.

Google'dan Bard için yeni güncelleme geldi: Gmail kullanıcılarına sürpriz özellik!

Bu özellik her şeyi manuel bir şekilde, tek tek mesajları aramak yerine mesajların önemli noktalarını çok daha pratik bir şekilde getirerek, yoğun bir gelen kutusu diziniyle uğraşmak zorunda olanlar için ciddi bir şekilde zamandan tasarruf sağlıyor.

Bard, Gmail mesaj özeti özelliğine ek olarak, konuşmaları diğer kişilerle paylaşma seçeneği ile ilgili de bir yenilik kazandı. Artık sohbet robotunda yapılan ve diğer kişilere iletilen aramalar, görüşmede gönderilen görselleri de içeriyor. Şimdiye kadar medya dosyaları bu paylaşıma dahil edilmiyordu.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: The Verge
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...