Google, Pixel 8 serisine önemli bir fotoğrafçılık özelliği ekleyecek

Düzenleyen: / Kaynak: Android Authority
- Güncelleme:
Google, Pixel 8 serisine önemli bir fotoğrafçılık özelliği ekleyecek

TEKNOLOJİ Haberleri  / Android Authority

Google, 4 Ekim tarihinde Pixel 8 ve Pixel 8 Pro modellerini tanıtacak. Her iki akıllı telefon modeli de güçlü teknik özelliklere sahip olacak. Bugün yayınlanan habere göre Google, Pixel 8 serisine fotoğrafçılık alanında önemli bir özellik ekleyecek.

Google, 4 Ekim tarihinde Pixel 8 ve Pixel 8 Pro modellerini tanıtacak. İki akıllı telefon modelinin Android alanında en iyilerden olması bekleniyor. Tanıtım tarihi yaklaşırken telefonların teknik özellikleri de detaylı hale gelmeye başladı. Android Authority tarafından bugün yayınlanan habere göre Pixel 8 serisi, önemli bir fotoğrafçılık özelliğine sahip olacak.

PIXEL 8 SERİSİ, GECE GÖRÜŞÜ VİDEO KAYDI ÖZELLİĞİNE SAHİP OLACAK

Android Authority tarafından yayınlanan habere göre Pixel 8 ve Pixel 8 Pro modelleri, "Gece Görüşü Video Kaydı" özelliğine sahip olacak. Pixel 8 sahipleri, "Gece Görüşü Video Kaydı" özelliği sayesinde düşük ışıkta bile yüksek kaliteli videolar çekebilecek.

Google, fotoğraflar için Gece Modu özelliğini ilk olarak 2018 yılında sundu. Firma, şimdi aynı fonksiyona sahip özelliği, videolara da taşıyacak.

Google, tüm bunlar dışında ek olarak Pixel 8 serisinde fiziksel SIM kart yuvasına da yer vermeye devam edecek. Fakat ilerleyen yıllarda firmanın tüm akıllı telefonlarından fiziksel SIM'i kaldırarak eSIM'e geçiş yapacağı biliniyor.

PIXEL 8 SERİSİ MUHTEMEL TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Pixel 8 serisi, gücünü Tensor G3 işlemciden alacak. Modellerin her ikisi de 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolama alanı sunacak.  Pixel 8; 6.17 inç büyüklüğünde, 2400 x 1080 piksel çözünürlüğünde, 120 Hz yenileme hızında ve 1400 nit parlaklık sunan ekrana sahip olacak. Cihazın bataryası ise 4485 mAh olacak.

Pixel 8 Pro modeli ise 6.7 inç büyüklüğünde, 2992 x 1344 piksel çözünürlüğünde 1600 nit parlaklık sunan ekrana sahip olacak. Telefon, 4950 mAh da bataryayla kullanıcıların karşısına çıkacak. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Android Authority
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...