Google, Pixel 8 Pro'yu 'yanlışlıkla' sızdırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Engadget
- Güncelleme:
Google, Pixel 8 Pro'yu 'yanlışlıkla' sızdırdı

TEKNOLOJİ Haberleri  / Engadget

Teknoloji devi Google, Pixel 8 Pro model akıllı telefonunu 'yanlışlıkla' resmi internet sitesinde sızdırdı. Google'ın Pixel serisinin üst seviye yeni modelinin yakında çıkış yapması bekleniyor.

Google'ın Pixel cihazları şimdiye kadar en çok sızdırılan akıllı telefonların başında geliyor ve şimdi yeniden bu gelenek sürdürüldü. Akıllı telefon dünyasının önde gelen markalarından biri de Google'ın Pixel serisi. Google, 'Store' sayfasında daha cihazı tanıtmadan önce Pixel 8 Pro'nun bir fotoğrafını yayınladı. Üstelik, ABD merkezli bir diğer teknoloji devi Apple'ın 12 Eylül'de iPhone 15 lansman etkinliğini duyurduğu gün.

Sosyal medya platformu X'te (eski adıyla Twitter) 'Android Setting' adlı bir hesap, Google Store'daki bir sayfada bej renkli bir telefonu kulağına dayayan bir kişinin fotoğrafını gördüğünü açıkladı. Bununla birlikte, Google'ın aboneliklerini ve hizmetlerini tanıtan görseli artık sayfada göremiyoruz ancak Porselen kaplamalı Pixel 8 Pro telefon ile konuşan bir adam görünüyor. 

Bu cihaz da Google'ın diğer Pixel telefonlarına oldukça benziyor, sözde daha önce sızdırılan Pixel 8 Pro modeliyle uyuşuyor gibi ancak bundan emin olamayız. 

GOOGLE'IN YENİ TELEFONU ORTAYA ÇIKTI

Teknoloji sitesi Engadget, görselde yer alan telefonu inceledi.Görseldeki cihaz, modelin prototipinin daha önce sızdırılan fotoğraflarındaki telefona benziyor. Arka kameraları, telefonun tüm genişliğini kapsayan yükseltilmiş bir metal çubuğun içindeki bir cam panelin içinde ve elbette Google'ın "G" logosu cihazın merkezinde yer alıyor.

Önceki diğer sızıntılara göre, Pixel 8 Pro'nun kamera dizisi, yüzde 50 daha fazla ışık sağlayan 50 megapiksel ana kamera ve 64 megapiksel ultra geniş Sony kameradan oluşuyor. Ayrıca Pixel 6 Pro ve Pixel 7 Pro'dakine benzer kavisli ekranlar yerine düz bir ekrana sahip olacağı da söyleniyor.

Bununla birlikte, 5.000 mAh batarya gücü ve 27W maksimum şarj hızıyla gelmesi bekleniyor.

Google'ın Pixel 8 Pro'nun henüz bir lansman tarihi yok ancak teknoloji devi, Ekim 2021 ve 2022'de düzenlenen bir etkinlikte önceki iki nesli tanıttığı için yine Ekim ayında yeni telefon modelini tanıtmasını bekliyoruz. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Engadget
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...