Google, Pixel 8 modeline mesajlara sesli yanıt verme özelliği ekleyecek

Düzenleyen: / Kaynak: Phone Arena
- Güncelleme:
Google, Pixel 8 modeline mesajlara sesli yanıt verme özelliği ekleyecek

TEKNOLOJİ Haberleri  / Phone Arena

Google, ekim ayında Pixel 8 modelini tanıtacak. Akıllı telefon, teknik özellikler bakımından iPhone 15 serisine rakip olacak. Güçlü teknik özelliklere sahip olması beklenen Pixel 8 için fonksiyonel bir özellik ortaya çıktı.

Google, ekim ayında Pixel 8 modelini tanıtacak. Akıllı telefonun güçlü teknik özelliklere sahip olacağı biliniyor. Phone Arena tarafından bugün yayınlanan haberde akıllı telefonun fonksiyonel bir özelliği ortaya çıktı. Teknoloji devi Google, telefona gelen bildirimlere yanıt vermek için sesle etkinleştirilen bir özellik ekleyecek.

PIXEL 8 İLE MESAJLAR SESLİ YANITLANACAK

Phone Arena tarafından yayınlanan habere göre Android uzmanı Mishaal Rahman X (eski adıyla Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda Pixel 8 modelinde kullanıcıların mesajları sesli yanıtlayabileceğini paylaştı. Söz konusu özellik sayesinde Pixel 8, kullanıcıların elle herhangi bir müdahelesine gerek kalmadan sesli komutlarla mesajları yanıtlayacak.

Fonksiyon, Google Asistan ile çalışacak. Pixel 8, mesajı aldıktan sonra Google Asistan aracılığıyla sesli olarak dinleyecek ve daha sonra da sahipleri, özelliği kullanırken "Hey Google, yanıtla" ya da "Yanıtla" gibi hitaplarla mesajları yanıtlayacak.

Mishaal Rahman, mesajları sesli olarak yanıtlama özelliğinin ilk olarak Pixel 8 ile birlikte geleceğini ardından da tüm Pixel modellerine yayılacağını belirtiyor.

Kullanıcılar, cihaza uzak olduğunda ya da elleri doluyken ve telefonunu kirletmek istemediği zamanlarda bu fonksiyonu kullanabilecek. Tüm bunlar dışında görme konusunda sıkıntı yaşayan ve ileri yaştaki bireyler için de özelliğin kullanışlı olması bekleniyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Phone Arena
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...