Google Meet'ten kullanıcılarını sevindirecek yenilik

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Google Meet'ten kullanıcılarını sevindirecek yenilik

TEKNOLOJİ Haberleri

Video konferans platformu Google Meet'ten kullanıcıları memnun edecek bir özellik geldi. Google, Meet'in Chrome sürümüne resim içinde resim özelliği sundu.

Bu yılın başlarında Chrome, daha gelişmiş resim içinde resim (picture in picture) desteğini kullanıcılarına sunmuştu. Artık Google Meet platformunun kullanıcıları da resim içinde resim özelliğinden faydalanabiliyor. Google Meet, resim içinde resim özelliğini başlattı.

Google Meet resim içinde resim özelliğinde kullanıcılar;

•    toplantı sohbetini kullanabilir,
•    altyazıları açma ve kapatma işlemlerini yapabilir,
•    resim içinde resim görünümünü daha etkili bir şekilde yeniden boyutlandırabilir,
•    esnek düzenlere erişebilir. 

Google Meet'ten kullanıcılarını sevindirecek yenilik

BÜTÜN KULLANICILARA ULAŞACAK

Birçok özellikte olduğu gibi Meet'in menüsünden 'resim içinde resim aç' seçeneğini kullanabilirsiniz. Daha önce, kullanıcı arayüzü yalnızca yatay bir dikdörtgendi. Kameranızı veya mikrofonunuzu açıp kapatabilir ve toplantılardan çıkabilirsiniz.

Chrome'daki yeni Google Meet resim içinde resim modu, tüm Google Workspace müşterileri ve kişisel Google Hesapları olan kullanıcılar tarafından kullanılabilir. Önümüzdeki haftalarda yayınlanmaya başlanacak. 

Bu arada Google, insanları toplantılara kabul etmek için kullanıcı arayüzünü güncelledi. Rahatsız edici bir diyalog yerine artık Kişiler yan panelinin bir parçası.

(Kaynak: 9to5Mac)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...