Girişimcilik merkezi olma yolundayız

Düzenleyen:
Girişimcilik merkezi olma yolundayız

TEKNOLOJİ Haberleri

Her yıl dünya girişimcilik ekosisteminin önde gelen oyuncularını bir araya getiren Dünya Melek Yatırım Forumu, bu yıl 13 - 14 Şubat tarihinde İstanbul’da Türkiye’de ilk defa düzenlenen forum, 75 ülkeden yüzlerce melek yatırımcıyı ve girişimcilik ekosisteminin önemli isimlerini ağırladı.

ÖMER TEMUR

Her yıl dünya girişimcilik ekosisteminin önde gelen oyuncularını bir araya getiren Dünya Melek Yatırım Forumu, bu yıl 13 - 14 Şubat tarihinde İstanbul’da  Türkiye’de ilk defa düzenlenen forum, 75 ülkeden yüzlerce melek yatırımcıyı ve girişimcilik ekosisteminin önemli isimlerini ağırladı. Forumda, ana konuşmacı olarak yer alan Türk Telekom CEO’su Dr. Paul Doany, girişimcilere sağlanan desteğin ülke ekonomilerinin gelişiminde önemli rol oynadığını söyledi. Doany “Hükûmetin girişimcilik ekosisteminin gelişmesi adına attığı adımlar ve sağladığı vergi teşvikleri neticesinde Türkiye, cazip bir girişimcilik merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Kurumların girişimlerle yaptıkları iş birlikleri, müşteriye en yenilikçi ürün ve hizmet verme imkânı sunuyor” dedi. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...