Gerçek aşk şifreyi paylaşmak

Gerçek aşk şifreyi paylaşmak

TEKNOLOJİ Haberleri

Teknolojiyle birlikte değer yargıları da değişiyor. Artık aşkın göstergesinin çiçek vermek değil, şifreyi paylaşmak olduğu belirlendi

Güncel bir araştırma, sevdiğinin gönlünü çelmek isteyenler için önemli ipuçları taşıyor. Kadınların gönlünü kazanmak için pahalı hediyeler almak ya da çiçek vermekten daha etkili bir yol keşfedildi: O da şifreyi paylaşmak. Araştırmada katılımcıların yüzde 56'sı, eşine bağlanmanın et etkili yolunu, cep telefonunun PIN kodu, e-mail şifresi ya da sosyal medya hesaplarına giriş detaylarını almak olarak açıkladı. Katılımcıların yarıdan fazlası, şifrelerin verilmemesini şüpheyle karşılayacağını söyledi. Araştırmada katılımcıların yüzde 40'ının zaten eşine şifresini vermiş olduğu belirlendi. Araştırma One Poll firması tarafından 2 bin İngiliz yetişkin üzerinde yapıldı. Araştırmada katılımcıların yüzde 40'ı, eşinin cep telefonunu gizlice karıştırdığı itirafında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...