Gaming İstanbul için geri sayım başladı

- Güncelleme:
Gaming İstanbul için geri sayım başladı

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünyanın en büyük 8 uluslararası oyun ve e-Spor etkinliğinden birisi olan Gaming İstanbul için geri sayım başladı.

ÖMER TEMÜR'ÜN HABERİ - İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve iştirakleri Medya AŞ ile OGEM’in ana sponsorluğu ile bu yıl yedincisi düzenlenecek Gaming İstanbul  22 - 24 Eylül 2023 tarihleri arasında Yenikapı’daki Prof. Dr. Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezinde düzenlenecek.

Gaming İstanbul’da ziyaretçiler ödüllü e-Spor karşılaşmalarına ve turnuvalara katılacak, ünlü internet yayıncılarıyla buluşacak ve üç gün boyunca oyun dünyasının renkli atmosferinde yaşayacaklar. Ziyaretçiler, Gaming İstanbul içindeki alışveriş alanı, cosplay alanı, çocuk parkı ve serbest geliştirici alanına da giriş hakkına ayrıca sahip olacak. Gaming İstanbul kapsamında ayrıca oyun profesyonelleri için düzenlenen B2B etkinlik Indieway’de ise aralarında Execution Labs’ın kurucu ortağı Jason Della Rocca ve Remote Control Productions’ın CEO’su Hendrik Lesser gibi oyun endüstrisinin küresel çaptaki birçok önemli ismi konuşmacı olarak yer alacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...