GALAXY GEAR ve Note 3'e çifte tanıtım

GALAXY GEAR ve Note 3'e çifte tanıtım

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung'un 'Galaxy Gear' akıllı saati ile akıllı telefonu 'Galaxy Note 3', Berlin ve New York'ta düzenlenen eş zamanlı programla tanıtıldı.

Samsung'un "Galaxy Gear" akıllı saati ile akıllı telefonu "Galaxy Note 3", Berlin ve New York'ta düzenlenen eş zamanlı programla tanıtıldı. Berlin'deki program IFA Teknoloji Fuarı'nda, New York'taki ise ünlü Times Meydanı'nda oluşturulan platformda gerçekleşti. Dahili kamera ve hoparlör sistemiyle donatılan Galaxy Gear akıllı saat, Galaxy model telefonlarla uyumlu çalışıyor. AMOLED ekranı olan akıllı saatin kordonunda 1.9 megapiksel çözünürlüğünde otomatik odaklama özellikli, 10 saniyeye kadar 720p kalitede video çekebilen kamera bulunuyor. Saatin 4 GB'lık dahili depolama alanı ile dikkati çekiyor. Galaxy Note 3 ise 13 megapiksel çözünürlüğündeki kamerası, yenilenen kalem sistemi ve microSD kart desteğiyle ön plana çıkıyor.

Galaxy Gear'ın Türkiye fiyatı 1000 TL

İŞTE YENİ GALAXY NOTE 3

SAMSUNG'UN AKILLI SAATİ 'GALAXY GEAR'
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...