Facebook kontrolü kullanıcıya bırakıyor

Facebook kontrolü kullanıcıya bırakıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Yeni tasarımıyla online gazete görünümünü alan Facebook, paylaşılanların görüntülenmesi konusunda da kontrolü kullanıcılara bırakıyor.

Sosyal medya devi Facebook uzun süredir beklenen yeniliklerini duyurdu. Yeni tasarımla "haber kaynağı" bölümü artık bir online gazeteye benzeyecek. Yeni tasarımla karmaşaya son verilirken görsellik daha ön plana tutuluyor. Kullanıcılar da başkalarının paylaşımlarının görüntülenmesi konusunda daha fazla kontrol sahibi olacak. nbsp;Şirket CEO'su Mark Zuckerberg yapılan yenilikleri "kişiselleştirilmiş gazete" olarak tanımlarken, yeni "haber kaynağı"nda en etkileyici yeniliklerden biri, düzenlenebilir olması. Seçiminize göre, sayfada isterseniz sadece resimleri, isterseniz sadece müzikleri ya da videoları görme şansına sahip olacaksınız. Aynı şekilde, dilerseniz sadece takip ettiklerinizin yer aldığı bir haber kaynağı sayfası ya da sadece arkadaşlarınızla ilgili iletilerin göründüğü bir haber kaynağı görmeniz mümkün olabilecek. Yani ne görmek istediğiniz seçiminize bırakılıyor. Resimler de mobil uygulamalarda olduğu gibi artık daha büyük görünecek. Yeni tasarım için bir tarih verilmese de nasıl bir Facebook ile karşılaşacağınızı görmek için "https:// www.facebook.com/about/newsfeed" adresine girerek adınızı bekleme listesine yazdırabilirsiniz. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...