"Facebook 8 sene içinde yok olacak"

"Facebook 8 sene içinde yok olacak"

TEKNOLOJİ Haberleri

Yakın bir zamanda borsaya açılan Facebook'un hisseleri hızla değer kaybederken, bunun gelecek çok daha kötü günlerin habercisi olduğu ifade edildi.

Önemli bir yatırım uzmanı, Facebook'un değerinin iyice düşeceğini ve şirketin 8 sene içinde fiilen yok olacağını söyledi.
Ironfire Capital yatırım şirketinden Eric Jackson, Facebook'un akıbetinin, bir zamanların internet devi Yahoo gibi olacağını ifade etti. Yahoo, yeni rakiplerin ortaya çıkmasıyla parlak günlerini kaybetmişti.
CNBC televizyonuna konuşan Jackson, "Facebook, 5 ya da 8 sene içinde Yahoo gibi ortadan kaybolacak. Yahoo halen para kazanıyor, halen kârlıdır, halen 13 bin personel istihdam ediyor ama şimdi, 2000'dekinin ancak yüzde 10'u değerinde. Tüm çabalarına rağmen ortadan kayboldu" dedi. Facebook'un da ne yaparsa yapsın, Yahoo'nun akıbetine uğramasının kaçınılmaz olduığunu ifade edien Jackson, geleceğin mobil internette olduğunu söyledi.
Facebook'un hisseleri, borsaya açılıştan bu yana yüzde 30 değer kaybetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...