Excalibur şeffaflaştı

Düzenleyen:
Excalibur şeffaflaştı

TEKNOLOJİ Haberleri

Casper, geçtiğimiz aylarda kullanıma sunduğu Excalibur dizüstü oyun bilgisayarı ailesinin masaüstü sürümlerini piyasaya sürdü.

6. nesil Intel i7 OverClock işlemci, Nvidia Geforce GTX 1080 ekran kartı üst düzey performans sunan Excalibur E800 şeffaf tasarımı ile dikkat çekiyor. Cam kasanın içerisini aydınlatan ve 7 farklı renkten oluşan LED’ler ise oyuncular için farklı bir deneyim sunuyor. Ürünü satın alırken soğutma konusunda farklı seçenekler arasında tercih yapılabilmesi de mümkün. Açık devre sıvı soğutma, kapalı devre sıvı soğutma ve normal fan soğutma olmak üzere 3 seçenekli konfigürasyon kurulabiliyor. Öte yandan Casper Excalibur E800 modellerini GeForce GTX 1070 ve 1080 ekran kartı ile satın alanlara Gears of War 4 oyunu 30 Ekim’e kadar ücretsiz olarak hediye ediliyor. Ayrıca yine oyuncu kullanımına özel Excalibur Mousepad  hediye ediliyor. 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...