Erdoğan: Bu tehlikeleri herkes yaşıyor

Erdoğan: Bu tehlikeleri herkes yaşıyor

TEKNOLOJİ Haberleri

Ankara'da tablet dağıtım töreninde konuşan Başbakan Erdoğan internet düzenlemesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ankara'da 100 bin tableti öğrencilere dağıtma töreninde konuşan Başbakan Erdoğan öğrencilere verilen tabletlerde de bulunan internete dikkat çekerek, internetin kullanımına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından ilgili bölüm;

İlim gözle kulakla elde edilen değil, kalple elde edilir. Gözden kulaktan akıldan öte kalbin açık olması kalbe hitap edilmesi gerekir. Herkesin buna dikkat etmesini arzuluyorum. İnternet çok önemli bir imkan olduğu kadar kötü niyetlilerin elinde çağın en büyük tehlikesi haline de gelebiliyor. Bu tehlikeleri herkes yaşıyor. Gerekli önlemleri de alıyoruz.

100 bin tabletten bahsediyoruz. Şöyle bir göreyim bakayım şu 100 bin tableti aldık mı? Maşallah... Maşallah... Hayırlı olsun diyorum. Tabii bizler de bir yandan interneti bir yandan teknolojiyi bu kadar yaygınlaştırırken gelişmiş ülkelerde olduğu gibi bir takım tedbirleri hiç kimsenin özgürlüğünü sınırlandırmadan alıyoruz. Biz göreve geldiğimizde 20 bin internet abonesi varken şimdi 34 milyon internet abonesi var Türkiye'de. 10 yılda geldiğimiz nokta burası. nbsp; Biz çocuklarımızı art niyetlilerden istismarcılardan şantajcılardan korumaya çalışıyoruz. Çocuğu olanlar eminim bizi anlıyor ve destekliyordur. Biz çocuklarımızı korumak için gereken her adımı atacağız. Özgürlükleri sınırlamadan kısıtlamadan ama tehditlere ve tehlikelere boyun eğmeden düzenlemelerimizi yapacağız. Teknolojinin kölesi olan değil hükmeden ve yön veren nesillere Türkiye'yi emanet edeceğiz.

ERDOĞAN'IN KONUŞMASININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...