En iyisi olacak: Samsung Galaxy S24 Ultra teknik özellikleri belli oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
En iyisi olacak: Samsung Galaxy S24 Ultra teknik özellikleri belli oldu

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung, gelecek senenin başlarında yeni amiral gemisi serisini tanıtacak. Yeni seride yer alacak ve gelecek senenin en iyi Android modeli olacak Galaxy S24 Ultra'nın teknik özellikleri belli olmaya başladı.

Samsung, gelecek sene Galaxy S24 serisini tanıtacak. Tanıtıma hala uzun bir süre var ve net tarih de belli değil. Fakat bugün Gizmochina tarafından paylaşılan haberde Samsung Galaxy s24 Ultra modelinin teknik özellikleri belli olmaya başladı.

SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Kıdemli teknoloji analisti Yogesh Bar, X (eski adıyla Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda Galaxy S24 Ultra modeli hakkında ön bilgi verdi. Yogesh Bar'a göre Galaxy S24 Ultra, işlemci, kamera ve batarya yönünden önemli yükseltmeler alacak.

Galaxy S24 Ultra, gücünü Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisinden alacak. Akıllı telefon, bazı pazarlara da Exynos 2400 işlemciyle çıkacak. Akıllı telefon; 200 Megapiksel ana, 12 Megapiksel Ultra Geniş Açılı, 50 Megapiksel Telefoto ve 10 Megapiksel de Periskop kameraya sahip olacak. Galaxy S24 Ultra'nın ekranında bir adet de 12 Megapiksel özçekim kamerası yer alacak. Fakat kameralarla ilgili daha fazla detay bilgi yok.

Akıllı telefon, 45W destekli 5.000 mAh da bataryaya sahip olacak. Tasarım konusunda da bazı yükseltmeler bekleniyor. Samsung, yeni seride alüminyum yerine titanyum malzeme tercih edebilir. Yeni seri, titanyum sayesinde çok daha dayanıklı olacaktır.

Öte yandan modellerin kesin olarak ne zaman tanıtılacağı belli değil. Gelecek yılın ocak ya da şubat ayında gerçekleşecek bir etkinlikte görücüye çıkacaktır. Teknik özelliklerin tam olarak belirlenmemesinden dolayı fiyat tahminleri de mevcut değil.

(Kaynak: Gizmochina)

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...