Elon Musk'tan ilginç Twitter adımı: Ölen ünlülerin hesabına mavi tik

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Elon Musk'tan ilginç Twitter adımı: Ölen ünlülerin hesabına mavi tik

TEKNOLOJİ Haberleri

Elon Musk, Twitter'ı satın aldığından beri platformda iyi ya da kötü olarak nitelendirilen birçok değişiklik yaptı. Fakat iş insanının yaptığı bu son değişiklik oldukça dikkat çekici oldu.

Elon Musk, geçen aylarda sosyal medya platformu Twitter'ı satın aldı. İş insanı platform üzerinde oldukça büyük değişiklikler yaptı. Fakat en çok dikkat çeken yenilik ise Twitter Blue oldu.

Musk, Twitter'dan para kazanmak için Blue sistemini getirdi. Twitter Blue satın alan hesaplar, ayrıcalıklı özelliklere ve mavi tike sahip oluyor. İş insanı, bu şekilde ayrıca sadece ünlülerin değil isteyen herkesin de mavi tike ve ayrıcalıklı özelliklere sahip olabileceğini aktarıyor.

ELON MUSK, ÖLEN KİŞİLERİN TWITTER HESABINA MAVİ TİK EKLEDİ

Twitter'da dikkat çeken değişiklik ise ölen ünlülerin hesaplarına mavi tik eklenmesi oldu. Elon Musk; Kobe Bryant, Norm Macdonald, Anthony Bourdain, Chadwick Boseman ve Michael Jackson'ın Twitter hesabına mavi tik ekledi.

Ölen ünlülerin yakınları, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Fakat sosyal medya platformlarında Elon Musk'ın bunu dikkat çekmek için yaptığı iddia edildi.

İş insanı, ek olarak Twitter Blue için tepki gösteren kişilerin hesabına da mavi tik ekledi. Bu hesaplar arasında ünlü yazar Stephan King ve sporcu LeBron James gibi isimler yer alıyor. Hatta Twitter Blue sistemini boykot eden bir kullanıcının Elon Musk'ın alay ettiğini paylaşması üzerine Musk "alaycı, ben mi?" ifadelerini kullandı. 

Twitter Blue fiyatları ise Türkiye için şu şekilde:

  • Twitter Blue masaüstü sürüm satın alım: aylık 150 Türk Lirası/ yıllık 1.569 Türk Lirası 
  • Twitter Blue iOS uygulama içi satın alım: aylık 209 Türk Lirası/ yıllık 2.199 Türk Lirası 

(BusinessInsider)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...