Son tarih yaklaşıyor! Her an açıklanabilir... Elon Musk Twitter'ı 'gerçekten' satın alacak mı?

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son tarih yaklaşıyor! Her an açıklanabilir... Elon Musk Twitter'ı 'gerçekten' satın alacak mı?

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, geçtiğimiz Nisan ayında Twitter’ı satın almak üzere şirketle anlaşmış ancak Temmuz ayında sözleşmeyi tek taraflı olarak askıya almıştı. Ancak Musk’ın sosyal medya devini artık resmen satın alacağı tarih yaklaşıyor...

Twitter ile yaptığı anlaşmadan vazgeçen ve şirketi satın almayacağını açıklayan Elon Musk’a sosyal medya devi dava açmıştı. Twitter yönetimi Musk’ın satın almayı tamamlamasını talep ederken, Musk Twitter’ın kendisini ‘sahte hesap verileri’ konusunda kandırdığını ileri sürüyor. Taraflar bir türlü anlaşamayınca konu mahkemeye taşındı ve önce Twitter, Elon Musk’ı ardından da Elon Musk Twitter’ı mahkemeye verdi. 28 Ekim’de düğüm çözülecek... 

28 EKİM'DE HER ŞEY BELLİ OLACAK

28 Ekim Cuma gününe kadar Elon Musk’ın ya Twitter'ı resmen satın alması ya da anlaşmadan çekildiği için yargılanması gerekecek. Çünkü davaya bakan Delaware mahkemesinden hakim Kathaleen McCormick, Twitter’ın Elon Musk'a karşı açtığı davayı durdurmuş ve Musk’a anlaşmayı tamamlaması için 28 Ekim’e kadar süre vermişti. 

Sky News’in haberine göre, bu sefer Elon Musk anlaşmayı tamamlamakta samimi görünüyor. 28 Ekim’e doğru yaklaşırken Musk’ın her an Twitter’ı satın alabileceği konuşuluyor. Eğer Musk, 28 Ekim’e kadar şirketi satın almayı tamamlamazsa, Kasım ayında taraflar arasında dava görülecek. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...