Elon Musk Samsung Galaxy S23 Ultra'nın Ay çekimine hayran kaldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Elon Musk Samsung Galaxy S23 Ultra'nın Ay çekimine hayran kaldı

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung’un bu ay tanıttığı Galaxy S23 serisi akıllı telefonlar kısa sürede özellikle kamera tarafındaki güçlü özellikleriyle ilgi çekmeye başladı. Twitter’daki bir paylaşıma cevap veren Elon Musk da telefonun kamerasına hayran kaldı. 

Güney Kore merkezli elektronik ve teknoloji üreticisi Samsung, 1 Şubat’ta Galaxy S23 serisi akıllı telefon modellerini tanıttı. Galaxy S23, S23 Plus ve S23 Ultra’dan oluşan telefon ailesinin en dikkat çeken yönü ise kamera özellikleri. Çıkış yaptığı günden beri S23 Ultra modeli arka kamerasıyla adından söz ettiriyor.

Arka tarafında yer alan 200 megapiksellik ana kamerası sayesinde Galaxy S23 Ultra modeli serideki diğer modellerden daha fazla dikkat çekiyor. Hatta S23 Ultra, Android tarafından şimdiye kadar en iyi kamera kurulumuna ve özelliklerine sahip akıllı telefon olarak gösteriliyor. İşte bu yönüyle S23 Ultra telefon Elon Musk’ın da dikkatinden kaçmadı.

ELON MUSK GALAXY S23 ULTRA’NIN AY ÇEKİMİNE HAYRAN KALDI

Twitter’daki bir kullanıcı, Galaxy S23 Ultra model akıllı telefon ile Ay’ı görüntüledi. O anların videosunu da hesabından paylaştı. S23 Ultra’nın Ay çekimindeki yakınlaştırma kabiliyetinin ve 100x zoom (yakınlaştırma) özelliği Elon Musk’ın gözünden kaçmadı.

Elon Musk Samsung Galaxy S23 Ultra'nın Ay çekimine hayran kaldı

iPhone kullandığı bilinen milyarder girişimci Elon Musk, söz konusu Ay çekimine “WoW” şeklinde bir yorum yaparak telefonun yakınlaştırma özelliğine hayranlığını belirtti.

Teknoloji devi Samsung ise Elon Musk’ın tweetine “Biliyorum, doğru” diyerek bir yorum bıraktı. Türkiye’de Galaxy S23 Ultra modelinin başlangıç fiyatı 40 bin 999 TL.

SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA EN HIZLI ANDROID TELEFON OLDU

Samsung’un Galaxy S23 serisi gücünü Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy işlemcisinden alıyor. Samsung’a özel geliştirilen bu yonga seti, Qualcomm'un orijinal Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden çok daha hızlı.

Bu yönüyle Galaxy S23 Ultra, Geekbench 5'in tek çekirdekli işlemci testinde 1600 puan, çok çekirdekli işlemci testinde ise 5311 puan almayı başardı. Bu puanlarla şimdiye kadarki en hızlı Android telefon oldu. 

(Haber Merkezi)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...