Elon Musk iPhone 15 ile alay etti

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Elon Musk iPhone 15 ile alay etti

TEKNOLOJİ Haberleri  / Türkiye Gazetesi

iPhone 15 lansmanı öncesinde Elon Musk'tan yorum geldi. Milyarder iş insanı, yeni akıllı telefon modellerini eleştirerek, kamera tarafındaki iyileştirmeden memnun kalmadığını ifade etti.

Apple, bugün 'Wonderlust' başlığını taşıyan lansman etkinliğiyle iPhone 15 modellerini tanıtacak. Etkinliğe saatler kaldı ve birçok yeni gelişme yaşanıyor. Son olarak, Apple Store'un geçici süreyle kapatılması teknoloji meraklılarını heyecanlandırdı.

Öte yandan, iPhone 15'in özellikleri ve fiyatı büyük bir kitle tarafından merak ediliyor. Bunlardan biri de milyarder iş insanı Elon Musk. iPhone 15 ile yeni birçok özelliğin kullanıcılara ulaşması beklenirken, Musk da dahil olmak üzere birçok kişinin bu yeniliklerden pek de memnun kalmayacağı ortada. 

ELON MUSK MEMNUN KALMADI

Otomobil üreticisi Tesla, uzay şirketi SpaceX ve sosyal medya şirketi X'in CEO'su Elon Musk, iPhone 15 hakkında yapılan bir sosyal medya paylaşımına yorum attı. Milyarder iş insanı, iPhone 15 ile eski modeller arasında ne düzeyde bir fark olacağından emin olmadığını dillendirdi.

Elon Musk iPhone 15 ile alay etti

Elon Musk, iPhone 15 modellerindeki tek büyük farkın kamera tarafında olacağını söylüyor. Musk, yorumunda, "Şu anki iPhone’um ile önceki modeller arasındaki farkları tam olarak anlayabilmiş değilim. Kamera yüzde 10 daha mı iyi?" dedi. 

Öte yandan, 2020 yılında iPhone 12’in piyasaya sürülmesinden bu yana Apple'ın iPhone modellerinde büyük bir tasarım değişikliği yapmadığı aşikar. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen iPhone 14 serisinin Pro modellerinde 'Dynamic Island' ekran özelliğinin olması büyük bir değişiklik olarak gösterildi. Ayrıca yine 14 Pro modellerinin arka ana kamerasının 48MP sensörlü olması da büyük bir adımdı. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...