Elon Musk açıkladı: Twitter logosu değişiyor!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Elon Musk açıkladı: Twitter logosu değişiyor!

TEKNOLOJİ Haberleri

Elon Musk satın aldıktan sonra Twitter'a yeni özellikler ekledi ve politikaları değiştirdi. Sosyal medya platformu baştan aşağı değişerek bambaşka bir hal aldı. İş insanı şimdi sahip olduğu platformun logosunu da değiştireceğini açıklayarak yenisinin neye benzeyeceğini paylaştı.

Elon Musk, Twitter'ı satın aldıktan sonra yöneticiler dahil olmak üzere bütün yöneticileri işten çıkardı. Sosyal medya platformunda arayüz, özellikler ve politikalar da zaman içinde değişti. Kısaca özetlemek gerekirse Twitter'ın yeni sahibi, baştan aşağı her şeyi değiştirdi ve kullanıcılara yeni bir platform sundu. Twitter sahibi şimdi de sosyal medya platformunun logosunu değiştirmek için çalıştıklarını ve tüm kuşların silineceğini açıkladı.

TWITTER GİDECEK YERİNE X GELECEK

Elon Musk daha önce Twitter'ın isminin değiştiğini ve X yaptığını açıklamıştı. Fakat bu açıklama sonrasında konuyla ilgili somut adımlar gelmemişti. İş insanı Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şimdi logonun ve tasarımın Twitter'ın yeni ismi olan X'e uygun tasarlanacağını açıkladı.

Elon Musk, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda "Twitter markasına veda edeceğiz ve yavaş yavaş tüm kuşlara" diye belirtti. Ek olarak "Bu gece yeterince iyi bir X logosu olursa yarın tüm dünya çapında logoyu değiştireceğiz" diye de paylaştı.

Yeni logoda mavi yerine karanlık temada ve siyah renk bir X harfinin olduğu tasarım bekleniyor. Çünkü Twitter patronu düşünceleri dışında yeni gelecek logonun neye benzeyeceğini gösteren bir paylaşım da yaptı.

Elon Musk açıkladı: Twitter logosu değişiyor!

Paylaşımda siyah ve mermer desenine benzeyen arka planın üzerinde beyaz renkte kuş yer alıyor. Musk, yeni logonun buna benzer olacağını fakat kuş yerine X geleceğini belirtti. Elon Musk'ın paylaşımlarından sonra meraklı gözler, yeni logo için Twitter'a çevrildi.

(Kaynak: Haber Merkezi)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...