Dünyanın en minisi

- Güncelleme:
Dünyanın en minisi

Teknoloji Haberleri

Dünyanın en küçü otomobili Volpe asonsörle apartmanın katına oradan evin salonuna kadar gidebiliyor. Otomobil önümüzdeki yıl piyasada

nbsp;Dünyanın en küçük elektrikli otomobiliyle asansöre binebilir, arabayı çalışma masanızda şarj edebilirsiniz.
Seneye satışa çıkacak bir araba, şehirde araba kullananların tüm sıkıntılarını giderecek cinsten. 'Volpe' isimli araba o kadar küçük ki asansöre bile binmek mümkün. Park derdi yok, elektrikle çalıştığı için son derece ekonomik, iş yerinde çalışma masasında bile şarj edilebiliyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Araba sadece 1,5 metre uzunluğunda, bir metre genişliğinde ve sadece 350 kilo ağırlığında. Arabayı çok küçük boşluklara bile park etmek mümkün. Araba özellikle şehir içi ulaşım için tasarlandı. Azami hızı saatte sadece 50 kilometre, bagajı da yok.
Volpe, Bugatti ve Lotus marka arabaların eski sahibi İtalyan Romano Artioli'nin beyninin mahsulü.
Hukuken dört tekerlekli motosiklet statüsünde olacağı için arabayı 16 yaşındakiler de kullanabilecek.
Araba satışa çıkınca 5 bin 600 sterlin (16 bin TL) civarında satılacak. Arabanın Avrupa'da 2013 başında piyasaya çıkması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...