Dijital çağın doğum günü hediyesi böyle olur!

Dijital çağın doğum günü hediyesi böyle olur!

TEKNOLOJİ Haberleri

WhatsApp aboneliği için küçük de olsa bir ödeme yapmak gerekiyor. Uygulamayı kullanan sevdiklerinize böyle sürprizler yapmanın zamanı geldi.

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Facebook tarafından 19 milyar dolara satın alındıktan sonra pazarlama stratejisinde büyük bir yeniliğe gitti. Paralı bir uygulama olan WhatsApp'ın kullanım ücretini ödeme şekli, yapılan son güncelleme ile büyük bir değişime uğradı. Artık herkes istediği kişinin WhatsApp'ını ödeyebilecek. Tek yapmanız gereken WhatsApp'ta "Kişiler" bölümünden "Arkadaşın için öde"ye tıklamak.
Popüler mesajlaşma uygulamasını kullanmak bir yıl ücretsiz fakat bu süreden sonra WhatsApp aboneliği için küçük de olsa bir ödeme (yaklaşık 2 TL) yapmak gerekiyor. Yani yakında; "Sana bu doğum gününde 3 yıllık WhatsApp aldım" gibi konuşmalar duyarsanız, şaşırmayın!
Bu güncellemeyle birlikte gelen diğer yenilik ise 'son görülme zamanı' ile fotoğraf ve durum bilgisini kimlerin görüp görmeyeceğine kullanıcılar tarafından karar verilebilmesi. Değişiklikleri, 'Gizlilik' bölümü üzerinden yapabilirsiniz. Fakat kendi hesabınız için son görülme zamanını kapatırsanız; diğer kullanıcıların son görülme zamanını da göremeyeceksiniz.
Şu anda WhatsApp'ı 450 milyondan fazla kişi kullanıyor ve uygulamaya her gün 1 milyondan fazla kişi üye oluyor. nbsp;
Kadir Sönmez/TÜRKİYE GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...