Diablo 4 kısa süreliğine Steam'de ücretsiz oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Steam
- Güncelleme:
Diablo 4 kısa süreliğine Steam'de ücretsiz oldu

TEKNOLOJİ Haberleri  / Steam

Blizzard'ın popüler oyunu Diablo 4 kısa süreliğine Steam platformunda ücretsiz oldu. Ayrıca oyun, satın almak isteyenler için cazip bir fiyat indirimiyle de dikkat çekiyor.

Ücretsiz bir şekilde Diablo 4 oynamak isteyenler için Blizzard ekibinden müjdeli haber geldi. Sevilen oyun, 28 Kasım tarihine kadar Steam platformu üzerinden bedava olarak indirilebiliyor.

Platformun kısa süre önce duyurduğu Sonbahar İndirimleri'nin bir parçası olarak gelen bu fırsat, aynı tarihe kadar geçerli olan yüzde 40'lık bir indirime de ev sahipliği yapıyor.

ÖZEL ETKİNLİKLER BAŞLIYOR

Bu yılın Haziran ayında piyasaya sürülen Diablo4 oyunu, 2. sezon içerikleri ile çok sayıda oyuncunun dikkatini üzerinde toplamayı başardı. 5 Aralık tarihinde oyunda Abattoir of Zir adında yeni bir özel etkinlik başlayacak. Etkinliğin altı hafta boyunca devam edeceği belirtiliyor. 

Diablo 4 kısa süreliğine Steam'de ücretsiz oldu

12 Aralık'ta ise Midwinter Blight adlı üç haftalık özel bir etkinlik gelecek. Bunlara ek olarak BlizzCon 2023 sırasında duyurulan oyunun ilk premium DLC'si olan Vessel of Hatred'in 2024 yılının sonlarında oyuncular ile buluşacağı tahmin ediliyor.

DIABLO 4 KARMAŞIK ELEŞTİRİLER ALDI

Diablo 4 gibi yakın zamanda piyasaya sürülen bir AAA oyununun bu kadar büyük bir indirimle sunulması oldukça alışılmadık bir durum olarak görülüyor. Bu fırsatlar, oyunun karşılaştığı bazı zorlukların göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Steam'deki incelemeler yalnızca "ortalama" düzeyde kalırken, toplam 5 bin 611 yorumun yüzde 62'si olumlu olarak karşımıza çıkıyor. Metacritic'te oyun eleştirmenlerden 100 üzerinden 86 puan alırken, 8 bin 900'den fazla incelemeyle izleyicilerden yalnızca 10 üzerinden 2,2 puan aldı.

Steam'deki aktif oyuncu sayısı da ne yazık ki pek fazla yüksek değil. Diablo 4 oyunu, 17 bin 700'ün biraz üzerinde oyuncuyla 65. sırada karşımıza çıkıyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Steam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...