Cep yakmayacak telefon: OPPO F23 5G tanıtıldı!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Cep yakmayacak telefon: OPPO F23 5G tanıtıldı!
TEKNOLOJİ Haberleri

Oppo, orta segmentteki akıllı telefonlarını tanıtmaya devam ediyor. Firma bugün F serisinin yeni üyesi Oppo F23 modelini tanıttı. Akıllı telefon uygun fiyat etiketiyle dikkat çekiyor.

Oppo F23, gücünü 6 nanometre sürecinden geçen Snapdragon 695 işlemcisinden alıyor. İşlemci; iki adet 2.2 GHz hızında Cortex-A78 ve altı adet 1.7 GHz hızında Cortex-A55 çekirdeklerine sahip. Grafik işlemci ihtiyacını da Adreno 619 ile sağlıyor.

OPPO F23 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Oppo F23; 6,72 inç büyüklüğünde, 120 Hz yenileme hızında Full HD+ ve IPS LCD ekrana sahip. Bu ekranda ortada konumlandırılmış delik tasarımlı 32 Megapiksel özçekim kamerası yer alıyor.

Cep yakmayacak telefon: OPPO F23 5G tanıtıldı!

Akıllı telefonun arka panelinde de 64 Megapiksel ana, 2 Megapiksel monokrom ve 2 Megapiksel mikroskop kamerası bulunuyor.

67W hızlı şarj destekli Oppo F23, 5.000 mAh bataryaya sahip. Ek olarak 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama olmak üzere tek seçenekle tanıtıldı. Cihaz, yazılım olarak da Android 13 tabanlı ColorOS 13.1 ile kutudan çıkıyor.

Ek özellikler olarak da stereo hoparlörler ve bir kulaklık girişine sahip. Yan tarafa entegre edilmiş parmak izi okuma teknolojisi olan cihaz, siyah ve altın sarısı renk seçenekleriyle akıllı telefon pazarında yerini alacak. Tasarım yönünden de yukarıdaki görselde de göründüğü gibi klasik Oppo akıllı telefona görünümünde olduğu görülüyor.

Akıllı fiyat etiketi bakımından da cep yakmayacak. Oppo F23 8GB RAM ve 256 GB dahili depolamayla 304 dolar yani 5 bin 978 Türk Lirası + vergiler şeklinde olacak.

(Gsmarena)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...