Call of Duty Ghost, 24 saatte 1 milyar dolar gelir getirdi

Call of Duty Ghost, 24 saatte 1 milyar dolar gelir getirdi

TEKNOLOJİ Haberleri

Call of Duty serisinin son oyunu olan Ghosts, satışa sunulmasının ardından 24 saat geçmesine rağmen 1 milyar dolardan fazla gelir sağladı.

Bilgisayar oyunlarının dağıtımını üstlenen Activision tarafından bugün gelen bilgilere bakılırsa satışa sunulmasının üzerinden henüz 24 saat geçmesine rağmen Call of Duty: Ghosts firmaya 1 milyar dolardan fazla gelir sağlamış. Yayıncı ekip yine aynı süre içerisinde oyunun Xbox Live'da birinci sıraya yerleştiğinin de altını çiziyor. Eğer yanlış hatırlamıyorsak serinin bir önceki oyunu Call of Duty: Black Ops II bu rakama 15 günde ulaşmıştı. Arada ki farka inanmak gerçekten güç. Ayrıca uzun yıllardır beklenen Grand Theft Auto V için bu süreç toplamda 3 gün almıştı. Firma tüm bu açıklamaların ardından oyunun kaç adet sattığı ile ilgili herhangi bir bilgi vermedi. Yani bu gelirin satışların artmasından mı yoksa Collector Edition gibi özel sürümlerin satın alınmasından mı kaynaklanıyor henüz tahmin etmek güç.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...