Büyük ekranlı iphone dedikoduları tekrardan alevlendi

Büyük ekranlı iphone dedikoduları tekrardan alevlendi

TEKNOLOJİ Haberleri

Yeni Iphone'ların tanıtımına az bir süre kala büyük ekranlı Iphone iddiası yeniden gündeme geldi. Söylenenlere göre Apple cihaz üstünde çalışıyor.

Apple'ın Cupertino kampüsünde kapalı kapılar ardında büyük ekrana sahip Iphone test ettiği ileri sürülüyor. The Wall Street Journal'a göre 4.8 ile 6 inç arası büyüklükte ekrana sahip Iphone test aşamasında. Bu cihaz şu anda piyasada bulunan 4 inç'lik Iphone'lardan daha farklı bir deneyim sunacak. Daha büyük bir Iphone 10 Eylül'de Iphone 5S haricinde Iphone 5C'nin de tanıtılacağını ortaya koyuyor. Ancak gelecek seneye kadar büyük ekranlı phablet diyebileceğimiz Iphone çıkmayacak. Rapora göre Apple seçilmiş tedarikçilerinden 4.8 inç'lik ekranı test etmek için istemiş. Apple'ın phablet üstünde çalıştığı söylentieri eski değil. The Wall Street Journal'ın kaynaklarına göre Apple bu konudaki görüşmelerini durdurmamış. İşin ilginç yanı ise yayınlanan bu raporun zamanlaması. Zira Samsung'un IFA'da Galaxy Note 3'ü açıklamasıyla birlike raporunda yayınlanması ardıardına oldu. Pazar dengelerinin değişmesiyle birlikte Apple'ın da stratejisini bu yüne kaydırdığı söyleniyordu. iPad mini'nin çıkmasının ise bu durumu kanıtladığı bazı ekonomistler tarafından dile getirilmişti. Önümüzdeki günlerde Apple'ın nasıl bir hamle yapacağını ise birlikte göreceğiz. Şimdilik beklemekten başka çaremiz yok. Gelişmeler oldukça sitemizden sizlere aktaracağız.(scroll.com.tr)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...