Bütçe dostu model için sürpriz kalmadı: Poco F5 teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bütçe dostu model için sürpriz kalmadı: Poco F5 teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı

TEKNOLOJİ Haberleri

Xiaomi'nin alt markası Poco, ürün çeşitliliğini artırarak günden güne büyüyor. Kısa süre içinde tanıtılması beklenen Poco F5 modelinin teknik özellikleri şimdiden ortaya çıktı.

Poco, önümüzdeki günlerde F5 serisi adı altında iki modelini tanıtıacak. Bu serinin modelleri arasında Poco F5 ve Poco F5 Pro modelleri yer alıyor. 91mobiles tarafından paylaşılan bilgilere göre serinin klasik modeli için tüm özellikler ortaya çıktı.

Poco F5, gücünü 4 nanometre gücünden geçen Snapdragon 7+ Gen 2 işlemcisinden alacak. Bu işlemci; bir adet 2.91 GHz hızında Cortex-X2, üç adet 2.5 GHz hızında Cprtex-A710 ve dört adet 1.8 GHz hızında Cortex-A510 çekirdeklerine sahip. Grafik birimi ihtiyacını da Adreno 725 ile karşılıyor.

POCO F5 OYUNCULAR İÇİN GELİŞTİRİLDİ

Telefon; 6,67 inç büyüklüğünde ve 120 Hz hızında AMOLED ekrana sahip olacak. Bu ekranın orta üst kısmına konumlandırılmış delik tasarımlı 32 Megapiksel özçekim kamerası bulunacak. 

 

Bütçe dostu model için sürpriz kalmadı: Poco F5 teknik özellikleri ve tasarımı ortaya çıktıPoco F5 modelinin arka panelinde ise 64 Megapiksel + 8 Megapiksel + 5 Megapiksel olmak üzere üçlü kamera kamera kurulumu bulunacak.

8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama sahip olacak cihaz, yan tarafta bulunan parmak izi sensörüyle korunacak. Büyük oranda oyuncular için geliştirilen Poco F5, 67W hızlı şarjla desteklenen 5.500 mAh bataryaya sahip olacak.

Siyah ve altın renk seçeneklerinde beklenen telefon, 9 Mayıs tarihinde pazara sürülecek. Akıllı telefonun fiyatının ise ortalama olarak 427 dolar (8.307,07 Türk Lirası + vergiler) olması bekleniyor. Serideki diğer model olan Poco F5 Pro için ise detaylar henüz belli değil.

(91Mobiles)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...