Bu pek bilinmeyen 7 özellik sayesinde PC'de daha pratik olun

Bu pek bilinmeyen 7 özellik sayesinde PC'de daha pratik olun

TEKNOLOJİ Haberleri

Bilgisayarda sürekli kullandığınız araçların ve programların bilmediğiniz ve işinizi kolaylaştıracak özelliklerini öğrenin.

Çok azımızın bildiği hatta bazılarımızın hiç bilmediği özellikler sayesinde hem daha pratik olacağız hemde hızlanacağız. Gözünüden Kaçan Fazlalıkları Anında BuluniTunes ile müzik koleksyonunuzda birden fazla kopyası olan şarkıları bulduğunu biliyor muydunuz? Denemek istiyorsanız klavyenizin ALT tuşuna basarak menü çubuğunu görüntüleyin ve Display altından Show Duplicate Objects'e tıklayıp fazlalıkları silin.Sesli PDF OkutmakHerhangibir PDF dosyasını açıp View menüsüne ardından Read Out Loud'a tıklayın. Out Loud" seçeneğini etkinleştirin. İster Read this pageonly seçeneğiyle bulunduğunuz sayfayı ister Read to end of document seçeneğiyle tüm PDF'i sesli okutabileceksiniz. SkyDrive'ı hızlandırınSkyDrive kullanıyorsanız karşı tarafa dosya aktarımını küçük bir hile ile hızlandırabilirsiniz. Uyarı alanında olan Sky Drive simgesine sağ tıklayıp Settings'e tıklayın. Performance sekmesinden ve "Improve upload speed by uploading files in batches" seçeneğini işaretleyin. Artık dosyalarınızı daha hızlı yollayabileceksiniz. Windows Media Player Kullanan Üşengeçler İçin Bir ÖzellikWindows Media Player'ın sesini açıp kapamak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sesi açmak için F9'a kısmak için F8'e kapatmak için ise F7'ye basmanız yeterlidir.Picasa ve Google Earth İşbirliğinden Doğan Özellik Eğer bilgisayarınızda Google Earth ve Picasa varsa bu özellik dikkatinizi çekebilir. Çektiğiniz fotoğrafların konum etiketlerini Picasa'da yaptıktan sonra View on Google Earth seçeneğine tıklayıp görebiliyorsunuz. Skpe Kişilerini Başkalarıyla PaylaşmaKişiyi paylaşmak istediğiniz bi diğer kişiyle olan sohbet pencersine sürüklemeniz yeterli. Bir yada birden fazla kişiyi yine aynı şekilde paylaşbilirisiniz. VLC ile Youtube Videolarını İndirinBirçok video biçimini oynatabilen araç olan VLC Youtube videolarını oynatabiliyor. Herhangibi Youtube videosunun URL'sini kopyalayıp VLC'de Media menüsünü açın. Open Network Stream 'e tıklayın ve kopyaladığınız URL'yi yapıştırıp play tuşuna basın. İzlediğiniz videoyu indirmek için ise Tools'a tıklayın. Codec İnformation butonunu altında yazan URL'yi tarayıcınıza yapıştırıp video açıldığında sağ tıklayıp indirebilirsiniz.(uzmanabi)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...