BluTV üyelik ücretlerine zam! İşte yeni fiyatlar

Düzenleyen:
- Güncelleme:
BluTV üyelik ücretlerine zam! İşte yeni fiyatlar

TEKNOLOJİ Haberleri

Yerli dijitala abonelik platformu BluTV, abonelik ücretlerine zam yaptı. Aboneliklere yüzde yüz zam gelince fiyatlar büyük artış gösterdi.

Dünya çapındaki ekonomik koşullar, dijital platformları da etkiliyor. Dijital platformlardan Netflix ve Disney Plus kısa süre önce abonelik ücretlerine zam yaptı. Dünya devlerinden sonra Exxen gibi yerli platformlar da üyeliklerine zam yapmak zorunda kaldı. Exxen sonrasında BluTV ve GainTV'den de atak geldi.

BLUTV ABONELİK ÜCRETLERİNE YÜZDE YÜZ ZAM YAPILDI

Netflix ve Disney Plus sonrasında yerli platformlar da ekonomik koşullardan olumsuz etkilendi ve zam yaptı. Yeni fiyatlarla birlikte BluTV abonelik ücretlerine zam yapıldı. İşte yeni BluTV abonelik ücretleri:

  • BluTV aylık abonelik ücretleri: 99,90 Türk Lirası
  • BluTV yıllık abonelik ücretleri: 49,90 Türk Lirası (598,80 Türk Lirası)

Yeni zamla birlikte daha önce 49, 90 Türk Lirası olan BluTV abonlik ücreti 99,90 Türk Lirası oldu. Yıllık abonelik ücreti ise 49,90 Türk Lirasına yükseldi. (49,90 Türk Lirası x 12 = 598,80 Türk Lirası)

Dijital platformun zam öncesinde aylık abonelik ücreti 49,90 Türk Lirası, yıllık abonelik ücreti ise 29,90 Türk Lirası idi.(29,90 x 12= 358,80 Türk Lirası)

GAİNTV İÇİN DE ZAM GELDİ

BluTV dışında bir diğer yerli platofrm GAİNTV için de zam yapıldı. Platformun aylık ücreti; 34,90 Türk Lirası'ndan 99 Türk Lirası'na yükseldi.

(Kaynak: Haber Merkezi)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...