Beklenen mağaza açıldı! Zorlu Center'da Apple izdihamı

Beklenen mağaza açıldı! Zorlu Center'da Apple izdihamı

TEKNOLOJİ Haberleri

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Apple'ın Türkiye'de uzun zamandan beri beklenen mağazası, İstanbul Zincirlikuyu Zorlu Center'da açıldı.

Apple Store açılışı sebebiyle erken saatlerden itibaren mağaza önünde toplanan yüzlerce kişi uzun kuyruklar oluşturdu. Alışveriş merkezinin dışına kadar taşan müşteriler, saat 10.00'da Apple mağazasına alındı. İzdiham yaşanmaması için vatandaşlar gruplar halinde mağazaya alındı. Kapıda alkışlarla karşılanan müşterilere Apple tişörtleri hediye edildi. Mağazaya ilk giren Mustafa Çayırpınar, "Yaklaşık 13 saat önce geldim. Dün geceden beri mağaza önünde bekliyorum. İnsanlar çılgınca seviniyor, çok mutlular" diye konuştu. Berk Özdemir ise, "Aylardır mağazanın açılmasını bekledik. Uzun zamandır para biriktiriyordum. ipad Nano aldım, çok mutluyum" dedi. Yaklaşık 100 kişinin çalıştığı mağazada, 200 çeşit ürün bulunuyor. Ürün çeşitleri arasında Mac, iPhone, iPad, iPod, Apple TV ve Apple aksesuarlar var.
Beklenen mağaza açıldı! Zorlu Center'da Apple izdihamı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...