Bayraktar'a dikkat çeken misafir

Düzenleyen:
Bayraktar'a dikkat çeken misafir

TEKNOLOJİ Haberleri

Selçuk Bayraktar, "Rahmetli babamızın dostu" sözleriyle yaptığı paylaşımda Emekli Orgeneral Saygun'un, Baykar'ı ziyaret ettiğini açıkladı. Bayraktar söz konusu ziyarette, Bayraktar Kızılelma'yı ve Türk havacılığının geleceğini konuştuklarını açıkladı.

Emekli Orgeneral Ergin Saygun, Baykar'ı ziyaret etti. Saygun, Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ile görüştü. O anları sosyal medya hesabındna paylaşan Selçuk Bayraktar, "Rahmetli babamızın dostu, dostumuz Emekli Orgeneral Ergin Saygun Paşamızı ağırladık." ifadelerini kullandı.

Bayraktar'a dikkat çeken misafir

GÜNDEM: KIZILELMA VE TÜRK HAVACILIĞI

Selçuk Bayraktar, görüşmeyle ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Vazifesi boyunca ve sonrasında S/İHA'larımızın geliştirilmesi için büyük destek ve emek veren değerli büyüğümüz, rahmetli babamızın dostu, dostumuz Emekli Orgeneral Ergin Saygun Paşamızı ağırladık. Bayraktar Kızılelma'yı ve Türk havacılığının geleceğini konuştuk" ifadelerini kullandı. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...